4 razloga zbog kojih trebate marketirati one ljude koji već imaju iskustva sa network marketingom

Pitanje svih pitanja u mrežnom marketingu jest kome marketirati poslovnu priliku i proizvode network marketing kompanije. Mnogi network marketeri zbog nedovoljnog poznavanja industrije ovdje prave kardinalne početničke greške koje je kasnije veoma teško, a ponekad čak i nemoguće ispraviti. Jedna od najčešćih grešaka jest da poslovnu priliku marketiraju prijateljima i obitelji. Kako bih vas libio te kardinalne pogreške, u ovom članku podijelio sam sa vama 4 razloga zbog kojih trebate marketirati one ljude koji već imaju iskustva u network marketingu.

SAZNAJ KAKO MOŽEŠ POSTATI NETWORK MARKETING PROFESIONALAC

4 razloga zbog kojih trebate marketirati one ljude koji već imaju iskustva u network marketingu


1.) Već su trošili novac u industriji

Zbog toga će mnogo lakše opet investirati novac nego netko tko nema pojma što je network marketing.

2.) Oni žele uspjeti

Da ne žele uspjeti, ne bi se motali oko network marketinga. Postoji zapravo samo jedan razlog za neuspjeh u network marketingu, a to je odustajanje.

Ukoliko nisu odustali, to znači da i dalje pokušavaju izgraditi svoj biznis. Iz nekog razloga im to ne uspijeva, ali oni su i dalje tu. Treba im samo mali poguranac u vidu vrhunske edukacije i ako taj dio posla odradite zaista vrhunski, oni će vam se obratiti za pomoć jer će u Vama vidjeti eksperta.

 3.) Spremni su kupiti bilo što za što smatraju da će im pomoći da uspiju 

To ne znači da ih trebate bombardirati kojekakvim proizvodima ili uslugama koji im nisu neophodni. Ali, možete im primjerice prodati općenite „HOW TO“ informacije koje će im pomoći riješiti problem s kojim se suočavaju.

Možete im prodati i video trening u kojem ćete ih naučiti primjerice kako da se besplatno promoviraju na Facebooku i sl. Mogućnosti su ovdje zapravo neograničene. Jednom kada shvate da im Vi pružate rješenje njihovih problema, oni će opetovano kupovati od vas.

Koji je četvrti razlog?

Pogledajte u videu ispod…

SAZNAJ KAKO MOŽEŠ POSTATI NETWORK MARKETING PROFESIONALAC

Jesu li vam ove informacije bile korisne?

Ako jesu, ostavite Vaš komentar ispod posta i budite slobodni podijeliti ih sa svojim prijateljima na društvenim mrežama klikom na neku od ikona ispod.

Za Vaš uspjeh!

Bernard

Imate komentar? Napišite ga odmah.