adriagate affiliate program

Adriagate Affiliate Program

adriagate affiliate programAdriagate affiliate program, još jedan hrvatski affiliate program koji Vam nudi mogućnost zarade provizija od prodaje turističkih aranžmana. Baš kao i Uniline.hr. i Adriagate se bavi rezervacijom i prodajom smještaja. To je vrlo popularna niša i moguće je da zaradite solidan novac kao affiliate partner.

Adriagate je tvrtka koja u svojoj ponudi ima mogućnost rezerviranja privatnog smještaja, hotela, vila, autentičnog smještaja, poput kućica na osami, svjetionika ili agroturizma, krstarenja itd.

Službena stranica može se prevesti na 12 stranih jezika, uz hrvatski naravno, tako da je to još jedna dodatna pogodnost jer možete bez problema ciljati posjetitelje sa inozemnog tržišta, čak i ako ne znate niti jedan strani jezik.

Kako funkcionira Adriagate affiliate program?

Za svakog posjetitelja koji preko Vašeg affiliate linka napravi rezervaciju na stranici Adriagate-a, Vi ćete ostvariti proviziju u rasponu od 5-10 %. Dobra stvar kod Adriagate affiliate programa jest činjenica da svaka usluga koju gost bookira Vama donosi zaradu što kod nekih drugih nije slučaj.

Kada dobijete vlastiti ID link, trebate ga postaviti na svoje web stranice i reklamirati, a sve ostalo što se rezervacije tiče odrađuje profesionalni korisnički servis Adriagate-a. Dakle, Vaš je jedini zadatak da što kvalitetnije promovirate svoju web stranicu sa affiliate linkom kako biste na nju doveli ciljane posjetitelje.

Nemojte očekivati da je taj zadatak lagan. Nije! Adriagate je tvtrka specijalizirana za smještaj u Hrvatskoj,  a kao posebnu pogodnost ističu da je stranica prevedena na 12 jezika tako da svaku komunikaciju i rezervaciju s gostom vrše na njegovom vlastitom jeziku.

Kako se učlaniti u Adriagate affiliate program?

Tako što ćete ispuniti online pristupnicu. U roku od 2 radna dana dobiti ćete korisničko ime i lozinku za Vaš affiliate račun preko kojeg ćete vršiti generiranje linkova i pratiti statistiku posjetitelja i prodaje.

Adriagate affiliate program Vam nudi i opciju preuzimanja tekstova s njihove službene stranice. Na taj način posjetiteljima možete pružiti mogućnost da pročitaju nešto o hrvatskoj povijesti, kulturi, prirodi itd. Iskoristite tu opciju.

Uz tekst je potrebno navesti izvor, tj. pored teksta postavite Adriagate logo i link. Osim tekstualnih linkova možete generirati i Adriagate bannere formata 120*60 i 468*60.

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće u vezi Adriagate affiliate programa obratiti se možete na službenu e-mail adresu affiliate@adriagate.com.

Sretno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *