Avalon Affiliate Program

Avalon Hosting Affiliate Program

Avalon hosting affiliate program je jedan od najboljih, a vrlo vjerojatno i najbolji hrvatski affiliate program. Glavni razlog tomu je što isplaćuje čak 50% provizije od godišnjeg iznosa web hosting paketa! Pazite, provizija se isplaćuje isključivo za prodane godišnje web hosting pakete. Ne odnosi se na registraciju domena ni bilo kakve druge usluge. 

Recimo da ste npr. preko svog affiliate linka uspjeli prodati “Home Paket” čija je cijena 449,00 kn/god. + PDV. Avalon.hr će Vam isplatiti proviziju u netto iznosu od 224,50 kn. Netto zarada je Vaša čista zarada koja će Vam biti isplaćena po Ugovoru o djelu (ako ste fizička osoba). Prireze, poreze i ostale doprinose obračunava Avalon i Vi s time nemate nikakve veze.

Avalon Hosting Affiliate Program

Tko može sudjelovati? Bilo tko. Bilo da ste pravna ili fizička osoba, Avalon.hr Vam omogućuje da postanete  njihov partner. Međutim, bitno je istaknuti da ćete najbolje rezultate postići ako imate web stranice o informatici. U tom slučaju Vaša internet zarada može biti i vrlo velika. Naime, treba Vam odmah u startu biti jasno da ćete teško uspjeti nekome prodati web hosting preko svog affiliate linka ako imate web stranicu o poljoprivrednim dobrima. Affiliate marketing se tako ne smije raditi.

Shvaćate što želim reći? Razmislite, Vi želite npr. supruzi kupiti parfem za rođendan ili godišnjicu braka. Hoćete li taj parfem tražiti na nekoj srodnoj stranici ili ćete ga potražiti na web stranici o kuharskim receptima? Odgovor znate i sami. Postoji mnogo ljudi koji se ne “kuže” u hosting usluge, a Vi, ako se zaista razumijete u informatiku i web hosting, imate priliku tim ljudima dati savjet kojeg hosting provajdera da izaberu. Ovo može biti odličan dodatni posao za studente informatike.

Ionako ste to činili i do sada, i to besplatno zar ne? Ovog puta nemojte to činiti besplatno, preporučite prijatelju web hosting paket  i pritom zaradite. Za oglašavanje možete koristiti bannere, tekstualne i HTML oglase, e-mail linkove i kupone. Odlična je stvar da je cookie trajnog karaktera, što znači da posjetitelj koji na stranice Avalona dođe preko Vašeg affiliate linka, može web hosting kupiti i za par mjeseci ili godina, a vi ćete svejedno dobiti proviziju.

Na službenoj stranici www.avalon.hr možete skinuti čak i pdf vodič za affiliate partnere. Svakako preporučujem i da jako, jako dobro  pročitate, te se držite uvjeta sudjelovanja. 

Isplata provizije 

Minimalni iznos potreban za isplatu jest 200,00 kn, a zarađeni iznos se i ovdje akumulira tako da nećete ostati praznih džepova ako u jednom mjesecu ne uspijete odmah zaraditi 200 kn. Saznajte sve o načinima isplateNe zaboravite, provizija je čak 50 %!  Avalon hosting affiliate program odlična je prilika da preporukama zaradite dodatan novac.

P.S. Doživotni pasivni prihod možete početi ostvarivati već danas ako kliknete na link s početka ove rečenice. Link će Vas odvesti na stranicu gdje ćete dobiti sve relevantne informacije direktno na Vaš e-mail. Bit će mi veliko zadovoljstvo pomoći Vam da ostvarite veliki uspjeh.

P.P.S. Lajkajte moju Facebook stranicu i komentirajte članak. Kontaktirajte me ako želite saznati više informacija o tome kako započeti vlastiti internacionalni biznis već danas.

P.P.P.S. Preuzmite poklon e-knjigu “Kako Postati Vrhunski Bloger”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *