Blogging with John Chow – Najbolji Bloging Trening na Internetu

Blogging with John Chow – Najbolji Bloging Trening na Internetu

Jedan od najpoznatijih svjetskih blogera, John Chow, lani je izdao vlastiti proizvod pod nazivom Blogging With John Chow, u kojemu otkriva tajne koje morate znati da biste postali uspješan bloger. Gospodin John Chow i njegov blog JohnChow.com postali su u svijetu internet marketinga svojevsrni sinonim za pojam “make money online“. Prošle godine osvojio je nagradu za najbolji affiliate marketing blog na internetu.

Vrlo često sudjeluje u javnim TV nastupima, na raznim affiliate seminarima i konferencijama, te nesebično svoje znanje i iskustvo dijeli sa svima nama. Njegov projekt kojeg ću Vam danas preporučiti zove se Blogging With John Chow, a u njemu nas gospodin John Chow doslovno vodi za ruku prema uspjehu.

 

blogging with john chow

Blogging With John Chow Recenzija

Blogging with John Chow je trening tečaj u kojemu Vas autor uči kako da postanete uspješan bloger i kako da monetizirate blog. Gospodin John Chow naučit će Vas apsolutno sve što trebati znati o bloganju, a informacije koje ćete saznati zapravo su od neprocjenjive vrijednosti, tako da je cijena ovoga trening tečaja zapravo simbolična ako uzmemo u obzir da učimo od jednog od najboljih i najpriznatijih svjetskih blogera u području zarade na internetu.

Blogging With John Chow je zapravo “membership” WordPress blog. Uplatom jednokratne članarine od samo $ 37 ostvarujete non stop dostupnost blogu sa svojim korisničkim podacima. Sve je vrlo detaljno objašnjeno i što je vrlo važno, sve informacije imate lako dostupne na jednom mjestu tako da im možete pristupiti kada god poželite.

Slobodno možete proguglati informacije vezane uz Blogging With John Chow trening tečaj, nećete naći nikakve negativne kritike, budući da čovjek dokazano zna što i kako radi. Pogledajte što o Blogging With John Chow treningu pišu na vrlo cijenjenom Warrior forumu.

Cjelokupni trening tečaj sastoji se od 10 poglavlja:

 

Poglavlje 1 – Blogging Builds Bank Accounts
U prvom poglavlju John Chow savjetuje Vam kako da pronađete o čemu ćete pisati blog, te kako da izgradite svoj vlastiti brend. Ove informacije bit će od iznimne važnosti za totalne početnike.

Poglavlje 2 – Launching Your Blog
Drugo poglavlje donosi savjete i informacije u vezi kreiranja WordPress bloga i to od samog početka, točnije od odabira domene i hosting paketa, instalacije WordPressa do podešavanja postavki, teme, pluginova i grafike.

Poglavlje 3 – Brand-o-Nomics
U trećem poglavlju će Vas gospodin Chow naučiti kojih je to 7 navika uspješnih blogera, kada i koliko duge članke objavljivati, kako proširiti svoj brend, te kako da koristite Google upozorenja (Google Alerts) i ostale popratne alate u svrhu praćenja blogosfere.

Poglavlje 4 – Content Is King
Čevrto poglavlje bazira se na sadržaju Vašeg bloga. U očima Google-a sadržaj je kralj, najvažniji faktor svakog bloga. John nas u ovom poglavlju uči najvažnije stvari vezane uz pisanje i moderiranje sadržaja, pojašnjava načine kako da privučemo komentare na blog, a ono najbolje od svega, jesu savjeti o tome kako napisati sadržaj kada nemate ideju o čemu biste pisali.

Poglavlje 5 – List Building
U ovom poglavlju naučit ćete proces od tri koraka kako da izgradite listu korisnika, te kako da izgradite dobar odnos s korisnicima koji se upišu na Vašu mailing listu, te kako kreirati “squezze page” u roku od 10 minuta.

Poglavlje 6 – Monetizing
Šesto poglavlje vjerojatno će Vas najviše zanimati, budući da u njemu John objašnjava strategije o tome kako i na koje načine se može monetizirati blog. Od affiliate marketinga preko AdSense strategija do ostalih oblika oglašavanja te definiranja cijene oglašavanja na Vašem blogu.

Poglavlje 7 – Hunting Down Loyal Readers
Najvažnija stvar za svaki blog je promet. Što veći broj čitatelj Vaš blog ima, veće su šanse da zaradite novac. U sedmom poglavlju naučit ćete kako pridobiti što veći broj RSS pretplatnika, kako pridobiti što veći broj Facebook fanova, Twitter pratitelja i YouTube pretplatnika, te kako se povezati s ostalim blogerima srodnima Vašem blogu.

Poglavlje 8 – Optimizing For Google Rankings
U osmom poglavlju Blogging With John Chow treninga naučit ćete sve što je bitno kako biste što bolje optimizirali Vaš blog.  John preporučuje najbolje linking strategije koje on osobno koristi, te preporučuje kako koristiti Google Adwords i artikl marketing.

Poglavlje 9 – What’s Happening
Praćenje statistike Vašeg bloga tema je devetog poglavlja. John će Vas naučiti kako da ispravno koristite i pratite statistiku na Google Analytics, Google Alerts i kako da pratite popularnost na društvenim mrežama.

Poglavlje 10 – 30 Day Action Plan
John nam je za kraj priredio fenomenalan 30-dnevni akcijski plan. Taj plan uvelike olakšava, posebice početnicima, što je i kako potrebno raditi. John je to zaista perfektno osmislio, tako da bilo tko bez po muke može slijediti  njegove upute. Za svaki dan postavljeni su ciljevi koje je potrebno odraditi, te je opširno objašnjeno zašto je važno to učiniti.

Kada dođete do posljednjeg dana ovog plana, pod uvjetom da slijedite jednostavne korake, moći ćete se smatrati uspješnom blogerom. Međutim, to nije sve. Svaki kupac Blogging With John Chow treninga dobiva pristup bonus videu u trajanju od 49 minuta, pod nazivom “$ 40,000 a Month Blogging“, te besplatan izvještaj o 5 esencijalnih koraka do statusa uspješnog blogera, baš kao i specijal “Blogging Done For You” u kojemu John Chow daje neprocjenjiv izvor već gotovog materijala koji možete upotrijebiti za svoje blogove ili web stranice u nekoliko različith niša .

Blogging With John Chow – Prednosti Projekta

1. Superjednostavne i iznimno sadržajne informacije – zaista je lako slijediti uputstva,  pod uvjetom da se služite engleskim jezikom.

2. Ne trebate imati nikakvog blogerskog iskustva –  John se maksimalno potrudio da što je više moguće olakša posao upravo blogerima početnicima. Definitivno je u tome i uspio.

3. Projekt omogućuje ogroman potencijal za zaradu na internetu – svakome tko prođe Blogging With John Chow trening postat će kristalno jasno kako zaraditi novac na internetu.

4. Iskustvo jednog od najpoznatijih i najuspješnijih svjetskih blogera – slijediti uputstva čovjeka koji je od nule podigao svoj blog do točke gdje zarađuje više od  $ 40,000 mjesečno… Neprocjenjivo!

5. Korisnička podrška 24/7 – da mu je itekako stalo do klijenata i njihova uspjeha, John je dokazao i time što je osnovao tim za korisničku podršku koji nam je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

6.  Naučit ćete razmišljati kao uspješan bloger – John se etablirao na internetu kao super uspješan bloger i sada svoje iskustvo dijeli sa svima nama, doslovce nas vodi za ruku k uspjehu.

7. Iznimno niska cijena s obzirom na kvalitetu – jasno mi je da je kriza i da ljudi nemaju baš višak novca. Međutim, iznos od $ 37 koliko košta Blogging With John Chow je zaista mizeran u usporedbi s onime što nam nudi. Informacije koje se mogu naučiti iz ovog treninga od neprocjenjive su vrijednosti, a imati sve te informacije na jednom mjestu može nam uštedjeti sate i sate vremena koje bismo potrošili surfajući Google-om u potrazi za ovim informacijama.

8. Garantirani povrat novca u roku od 60 dana – za slučaj da bude i onih blogera koji će biti nezadovoljni treningom, tu je i garancija povrata novca u roku od 60 dana, tako da zapravo ne postoji nikakav rizik zbog kojega biste propustili nabaviti ovaj fenomenalan bloging trening.

Blogging With John Chow – Nedostaci Projekta

1. Ne radi se o projektu za bogaćenje preko noći – ovaj “nedostatak” odnosi se samo na one blogere koji žele zaraditi i obogatiti se preko noći. Ako ste jedan od tih, onda ovaj trening nije za Vas.

2. Možda je moglo biti malo više video materijala – moj je dojam da nedostaje video materijala, ali nitko nije savršen, pa tako ni John. Odlučio se više na ilustrativne primjere i korak po korak tekstualne vodiče i ne treba mu to uzimati za zlo. Svejedno, ima jako korisnih video materijala.

3. Naučit ćete raditi samo sa WordPress platformom – John je svoj blog pretvorio u uspješan biznis koristeći WordPress bloging platformu. Stoga ovaj trening nije za one koji iz nekog razloga ne žele koristiti WordPress. Ali, opet mogu pokupiti korisne savjete i primjeniti ih na bloging platformi koju koriste.

4. Potrebno je mnogo raditi – Blogging With John Chow definitivno nije za ljude koji baš i nemaju slobodnog vremena, kao niti za, bez uvrede, ljenčine koje će radije gubiti dane po kladionicama, kafićima i inim “popularnim” mjestima.

Blogging With John Chow: Zaključak

Blogging With John Chow najbolji je projekt ove vrste koji trenutačno možete pronaći na internetu. To je neprikosnoveni od A do Ž vodič za bloganje koji jednostavno morate imati ako želite postati uspješan bloger koji zarađuje na internetu. Projekt su vrlo pozitivno ocijenili i neki super iskusni i uspješni blogeri, a jedan od njih je Jeremy Shoemaker. Njegovo video svjedočanstvo možete pogledati klikom na link.

Možda i najbolji dokaz kvalitete ovog projekta jest činjenica da ga je gospodin John Chow osobno brendirao, odnosno da je na projekt stavio vlastito ime, prezime i osobnu fotografiju dajući time do znanja svim potencijalnim kupcima  da on osobno stoji iza projekta, te da će Vam biti na raspolaganju za eventualnu pomoć u radu. Možete biti sigurni da ovaj projekt nije nikakva “navlakuša”.

Ako ne vjerujete meni, provjerite sami, prosurfajte malo Google-om i pretražite informacije o gospodinu Chowu i njegovom bloging treningu. Vrlo brzo ćete se uvjeriti da Vam govorim istinu. A ako nemate $ 37 da investirate u sebe i svoje znanje, onda nažalost nemate što tražiti u internet marketingu.

Da li ste spremni propustiti ovu fantastičnu ponudu te kasnije kukati kada John odluči povisiti cijenu treninga?

Ili ćete poduzeti akciju i ODMAH naručiti najbolji bloging trening na internetu?

Kliknite na jednu od slika da biste iskoristili ovu jedinstvenu priliku da već danas nabavite najbolji bloging trening trenutačno dostupan na internetu, te naučite sve o tome kako zarađivati novac na internetu putem osobnog bloga. Uložite ovih $ 37 u sebe i svoje znanje, jer upravo Blogging With John Chow projekt mogao bi Vaš život okrenuti u boljem smjeru.

blogging with john chow najbolji bloging trening na internetu

 

Svakog kupca koji se odluči na narudžbu preko mojeg affiliate linka očekuju i vrlo vrijedni bonusi. E-mailom mi pošaljite potvrdu narudžbe i najkasnije za 48h bonusi stižu na Vašu e-mail adresu.

P.S. Doživotni pasivni prihod možete početi ostvarivati već danas ako kliknete na link s početka ove rečenice. Link će Vas odvesti na stranicu gdje ćete dobiti sve relevantne informacije direktno na Vaš e-mail. Bit će mi veliko zadovoljstvo pomoći Vam da ostvarite veliki uspjeh.

P.P.S. Lajkajte moju Facebook stranicu i komentirajte članak. Kontaktirajte me ako želite saznati više informacija o tome kako započeti vlastiti internacionalni biznis već danas.

P.P.P.S. Preuzmite poklon e-knjigu “Kako Postati Vrhunski Bloger”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *