najpovoljnije online oglašavanje

ClixSense oglašavanje

ClixSense oglašavanje je izvanredan izvor za online oglašivače, a k tome je i cijenovno veoma, veoma povoljno s obzirom na broj posjeta koje s njime dobivamo.

Prednost oglašavanja na ClixSensu jest u tome što se oglasi prikazuju ljudima koji su već upoznati sa zarađivanjem preko interneta, od kojih su mnogi izuzetno aktivni.

U sljedećim recima pojasnit ću vam kako da se registrirate na ClixSense, koje pakete oglašavanja možete zakupiti i kako da postavite Vaše plaćene oglasne kampanje. Sve je vrlo jednostavno.

Klikni ovdje da se registriraš u ClixSense

Ispunite tražene podatke kako je prikazano na slici ispod. (u polje password unesite vašu lozinku, pa ju potom potvrdite u polju Confirm password).

najpovoljnije online oglašavanje

Kliknite na Signup Now gumb. Potom otvorite vaš email. Tamo će vas dočekati email sa naslovom „Email validation“. Otvorite taj email i unutar njega kliknite na konfirmacijski link koji će izgledati ovako nekako…

2

Kada to obavite, ponovno se vratite u Vaš email. Sada će vas tamo čekati email sa naslovom…

3

U tom emailu nalaze se Vaši osobni podaci, korisničko ime, lozinka i email adresa koju ste unijeli prilikom registracije. OK. Sada se možete ulogirati u svoj ClixSense račun.

Kliknite na Sign In kako je prikazano na slici ispod. Upišite Vaše korisničko ime i lozinku te kliknite na gumb SIGN IN.

4

CLIXSENSE OGLAŠAVANJE

Kako zakupiti oglasni paket i postaviti oglas?

Najprije kliknite na tab „Advertise“. 5Potom kliknite na Paid-to-click Ads kao na slici…

6

Pojavit će vam se sljedeće:

7

Sada kliknite na BUY gumb koji vidite zdesna, odmah ispod My PTC Ads Overview Stats… Otvorit će vam se sljedeće…

8

Tu trebate selektirati paket oglašavanja koji želite zakupiti, pa odmah potom odabrati jednu od ponuđenih metoda plaćanja. Za primjer, ja sam odabrao MINI Exposure Ads paket po cijeni od $ 28.80 uz 35 % popusta.

Za tu cijenu, u tom paketu dobit ću 4000 klikova na moju web stranicu. Svaki klik ima trajanje od 15 sekundi. Dakle, jednostavno je izračunati da ću za jednu posjetu na moju web stranicu plati SAMO $ 0.007 po kliku!

Da ponovim…

Ovim načinom dobiti ću u vrlo kratkom vremenskom periodu čak 4000 ciljanih posjetitelja na moju web stranicu!

ClixSense oglašavanje je ekstremno jeftino, a pritom donosi itekako zavidne rezultate.

Naravno, Vi možete odabrati i neki od jeftinijih ili skupljih paketa. Ovisno naravno o vašim platežnim mogućnostima. Evo popis paketa koji možete odabrati:

9

Čak i najjeftiniji paket čija je cijena samo $ 2.20 donijet će vam 200 ciljanih posjeta na Vašu web stranicu. Mislim da ćete se složiti sa mnom da za taj novac nigdje nećete dobiti toliko posjeta uopće, a kamoli ciljanih.

> Za paket od $ 3.90 dobit ćete 400 ciljanih posjeta na Vašu web stranicu.

> Za paket od $ 8.80 dobit ćete čak 1000 ciljanih posjeta na Vašu web stranicu.

> Za paket od $ 14.80 dobit ćete čak 2000 ciljanih posjeta na Vašu web stranicu.

> Za paket od $ 70.00 dobit ćete čak 10000 ciljanih posjetitelja na Vašu web stranicu.

I tako dalje i tako dalje…

Važno je naglasiti da u svakom trenutku možete vidjeti statistiku klikova na vašu web stranicu. Možete ju dodatno pratiti i u Google Analytics računu, ukoliko ga naravno imate.

Također, u bilo kojem trenutku možete i pauzirati Vaš oglas jednostavnim klikom na gumb „Pause“. Ovo je pametno učiniti po noći kada ljudi na našim prostorima spavaju.

OK, sada kada smo sve to prošli, idemo još dodati kredite na oglasnu kampanju koju smo prethodno zakupili i uredno platili.

Prije toga, provjerite Vaš email. Da biste postavili Vaš oglas najprije morate dobiti email od ClixSensa u kojemu potvrđuju da su odobrili kupovinu kredita.

Email je sa naslovom kao na slici…

10

Kada dobijete taj email, idite na tab Advertise i kliknite gumb + ADD kako je prikazano na slici…

11

Zatim će vam se otvoriti prozor gdje trebate unijeti naslov, URL i tekst Vašeg oglasa…

12

U polje „Title“ upišite naslov Vašega oglasa.

U polje „URL“ zaljepite link koji vodi do web stranice koju želite oglašavati.

U polje „description“ upišite tekst Vašeg oglasa (tekst smije sadržavati maksimalno 130 znakova uključujući i razmake).

Kada ste gotovi, kliknite na „Submit“.

Sada vam preostaje samo da pričekate email od ClixSensea u kojemu potvrđuju da je Vaš oglas odobren. Ponekad to traje pet minuta, a ponekad sat vremena. Budite strpljivi.

Naslov emaila koji znači da je Vaša oglasna kampanja odobrena izgleda ovako…

13

Kada dobijete email potvrdu da Vam je oglas odobren, potrebno je da odete na tab Advertise pa na Manage My PTC Advertising i da dodate onoliko kredita koliko želite.

14

Preporučujem da dodate odmah sve kredite koje ste kupili jer kao što sam već ranije rekao, kada god poželite možete Vaš oglas pauzirati jednostavnim klikom na „Pause“   te potom na OK kada vam iskoči ovakav prozor…

15

Možete zakupiti koliko god želite oglasnih paketa i oglašavati koliko god web stranica želite.

Pritom je važno naglasiti da možete oglašavati i Vaše referal ili affiliate stranice, ukoliko ne posjedujete vlastitu web stranicu(e).

Ako već niste, kliknite gumb ispod za besplatnu registraciju i započnite sa oglašavanjem po vrlo pristupačnim cijenama na mjestu gdje većina posjetitelja traži upravo načine kako da zarade preko interneta.

BESPLATNA REGISTRACIJA U CLIXSENSE

Ako želite, ovaj tekst možete preuzeti u pdf formatu klikom na link ispod…

CLIXSENSE OGLAŠAVANJE

Comments 1

  1. Pingback: Kako Pronaći Referale Za Online Poslove Kojima se Bavite? 11 Metoda...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *