Super Jednostavan Način Za Dnevnu Zaradu Preko Interneta!

-Tko sam ja?-

Moje ime je Bernard Matić. Čvrsto vjerujem da u životu postoji mnogo više od toga nego zaglaviti na poslu od 8-16h 5 ili više dana u tjednu. Ako ste umorni od borbe da živite od plaće do plaće, pogledajte video ispod i naučite kako možete početi mijenjati svoj život već DANAS!  


Uključite zvučnike i pogledajte video...

(na 7:47 minuta je moj testimonijal u vezi ovog programa)

​Došao sam do točke u životu gdje više jednostavno nisam želio biti dio te statistike. Rekao sam sam sebi: "MORA POSTOJATI NEŠTO VIŠE OD TOGA DA ČITAV RINTAM ZA DRUGOGA". Sjećam se da sam sa mučninom u želucu odlazio i vraćao se s posla. Napokon sam donio odluku da promijenim okolnosti u kojima sam živio i da doslovno promijenim svoj život.

 Sada imam tu blagodat da radim od kuće ili od bilo kuda u svijetu jer sam stekao vještine pomoću kojih mogu zarađivati novac doslovno kada god to poželim. I voljan sam POKAZATI VAM kako to činim! Volim pomagati drugima da probiju zid i da ostvare svoju prvu online proviziju.

Naša misija jest da pomognemo 1,000 obitelji da zarađuju prihode koji će im promijeniti život i to radeći iz udobnosti vlastitog doma!

 Zar ne biste bili sretni da možete ostati kod kuće i kreirati svoj vlastiti raspored aktivnosti umjesto da Vam netko drugi određuje kako i gdje ćete provoditi svoje vrijeme? Da ne morate više svakodnevno putovati na posao i natrag? Da ne morate navijati budilicu koja Vam naprasno prekida san? MOGUĆE JE! Ali, samo ako vjerujete u to!

Kako?

Što više vremena odvojite za ovaj posao, više ćete vremena imati za procesiranje emailova odnosno više ćete novca zaraditi radeći u privatnosti Vašeg doma.

AKO IMATE SPOSOBNOSTI POSTATI 3 POSTA DNEVNO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA KAO ŠTO SU FACEBOOK ILI INSTAGRAM, IMAT ĆETE MOGUĆNOST DA ZARADITE $ 100 ILI VIŠE PO DANU.

Imamo oglase koji su do sada donijeli tonu novca našim članovima. Te oglase podijelit ćemo sa Vama. Također imamo podrobne instrukcije koje će vas voditi kroz svaki korak što se objavljavljivanja tih oglasa tiče. Tako da praktički možete zaraditi svoju prvu proviziju odmah nakon što postanete član ovog sistema. Baš kao što sam to učinio ja. Kao što vidite za manje od 12 sati nakon uplate članstva zaradio sam prvu proviziju od $ 100.

Kao što rekoh, oglase dobivate na korištenje i ukoliko budete slijedili jednostavne instrukcije, na najboljem ste putu da zarađujete $ 100 na dan.

ISPOD POGLEDAJTE SAMO NEKE DOKAZE O ISPLATIMA KOJE SU NAŠI ČLANOVI DOBILI! NAGLAŠAVAM KAKO NE POSTOJI OGRANIČENJE KOLIKO ISPLATA DNEVNO MOŽETE DOBITI DIREKTNO NA SVOJ PAYPAL ACCOUNT.

$ 100 Za Svaki Procesirani Email Direktno Na Vaš PayPal Račun... Kako Vam To Zvuči?

Sve što trebate jest slijediti jednostavan postupak.

Mi ćemo vam dati na raspolaganje unaprijed napisane oglase. Oglase koji nam donose svakodnevne prihode

Također ćemo vam dati na raspolaganje korak-po-korak upute koje će vas voditi kroz svaki korak ka postavljanju tih oglasa, tako da ćete i Vi početi zarađivati novac!

To je toliko uzbudljivo da ćete svakodnevno po nekoliko desetaka puta provjeravati stanje Vašeg Paypal računa :)

Mi koristimo te iste oglase unatrag nekoliko godina i gotovo da ne prođe dan, a da ne zaradimo ništa.

Ovaj posao neće vas učiniti bogatašima, ali svakako će vam pomoći da podebljate kućni budžet.

Kao što pomaže članovima diljem svijeta od 2010. godine.

P.S. Najuspješnije u ovome poslu su žene!

Nema mjesečnih naknada! Zarađujete 7 Dana u Tjednu...

Ovaj program dostupan je ljudima širom svijeta. Postoji jednokratna (nepovratna) naknada od $ 100 za početak. Naknada se naplaćuje kako bi Vam pružili kompletnu obuku koja će vam omogućiti da počnete zarađivati ​​već prvi dan.

Da, i ja sam platio naknadu u iznosu od $ 100 kako bih bio u mogućnosti dobiti treninge!

Samo ozbiljni, radišni ljudi kojima je pun kufer krpati kraj s krajem svakoga mjeseca trebali bi se pridružiti.

Za ovu jednokratnu naknadu dobit ćete potpuni pristup svim našim uzorcima oglasa i materijalima za obuku.

Nakon što procesirate (obradite) prvi e-mail, vratit ćete troškove članarine. Sve ostalo što zaradite Vaš je 100% instant profit zauvijek.

Bit će vam isporučene sve informacije koje trebate poslati. Ništa što šaljete neće i ne smije biti neprikladno.

Sve što morate učiniti jest "izrezati i zalijepiti" gotove poruke i poslati e-mail. SPAM je najstrože zabranjen!

Da biste primili naše oglase i materijale za obuku, kliknite na gumb "ŽELIM ZAPOČETI ODMAH".

Odmah po izvršenoj uplati, bit će vam omogućen instantan pristup video treninzima i svim ostalim materijalima. Također, dodat ću vas u zatvorenu grupu na Facebooku gdje se kao što vidite ispod na slici trenutačno nalazi 4,924 člana (svi su oni platili trening).

Što dobivate za $ 100?

ELITNI NIVO ($ 100)

 

 • Korisnička podrška
 • Korak po korak uputstva
 • 100 % profita za SEBE direktno na Paypal za svaki email koji uspješno procesuirate (za svaku prodaju)
 • Osnovni Facebook trening
 • 100 oglasa sa visokom konverzijom
 • 12 follow up email poruka
 • 2 elitna YouTube treninga
 • Vrhunske marketing strategije
 • Kako dominirati na Instagramu (VIDEO)
 • Craigslist napredni trening (VIDEO)
 • Napredni Facebook trening (VIDEO)
 • Skripta za zaključivanje prodaja (VIDEO trening)

POSEBNA NAPOMENA ZA SKEPTIKE I TEORETIČARE ZAVJERA!!!

Evo jedan osvrt na sve one koji pogledaju video pa mi se javljaju sa pitanjima poput :

"Šta dalje, Šta se ovjde radi, Kako da otvorim paypal račun, krenut ću sa najmanjim ulogom, možeš li mi garantirati zaradunemam para i sličnim pitanjima...

1.) Nikada nećete zaraditi niti centa online dok ne počnete investirati novac u vlastitu edukaciju. AMEN!

2.) Nikada nećete zaraditi niti centa online dok ste programirani na zaposlenički mod i dok razmišljate na način kako je sve prevara, dok pritom prstom niste mrdnuli da nešto korisno naučite. AMEN!

3.) Nikada nećete moći zarađivati više od prosječne zaposleničke plaće dok ne pronađete i počnete slijediti i slušati mentora. AMEN!

4.) Nikada u životu nećete uspjeti sve dok budete imali male snove. AMEN!

5.) Svi imate priliku uvjeriti se je li ovo scam ili ne. Ali, za to trebate imati muda da uplatite jednokratnih $100 i da dobijete treninge u kojima možete naučiti kako na legalan način zarađivati preko interneta.

Ti treninzi vrijede za bilo koju nišu, ne samo konkretno za ovaj program. Jednokratnu investiciju od $ 100 uz malo truda možete pretvoriti u nekoliko tisuća (naravno, neće Vam pasti s neba nego ćete trebati dobro debelo zagrijati fotelju kao što ju ja grijem zadnjih nekoliko godina).

6.) Informacije i trening koji dobivate unutar ovog programa plaćate samo jednom. Plaćate ih direktno meni na paypal (isto kao što sam i ja platio osobi koja me upoznala sa ovim programom).

Sve što zaradite PRIMJENOM savjeta koje dobivate iz treninga u 100 % iznosu ide direktno na Vaš paypal račun! Meni kao osobi preko koje ćete uzeti članstvo ide provizija u 100 % iznosu od Vaše uplate.

Ja od Vaše potencijalne kasnije zarade nemam ni centa. Toliko o tome kako je ovo prevara :)

7.) Naučite se kulturno i sa poštovanjem odnositi prema ljudima na društvenim mrežama. U suprotnom, odajete kako se u biti ponašate u stvarnom životu i magnetizmom odbijate ljude od sebe.

ZAVRŠNA RIJEČ

Ako ste osoba otvorenog uma koja je otvorena za dodatnu zaradu, slobodno me kontaktirajte putem emaila ili mog facebook profila odnosno facebook stranice. Rado ću porazgovarati sa Vama pod uvjetom da ne sakrivate svoj identitet.

Možemo izgraditi prijateljski odnos, mogu Vas povezati sa mojim mentorima i tako vam dodatno pomoći da unaprijedite svoje znanje relativno brzo. Naravno, ukoliko zaista ozbiljno želite početi zarađivati preko interneta.

Svima vam želim mnogo uspjeha, ali prije svega da poradite na reprogramiranju mentalnog sklopa jer je upravo on ono što vas koči.

Zdravi i veseli bili.

Vaš prijatelj, Bernard

 

P.S. Video trening je kompletno na engleskom jeziku.

P.P,S. Pročitajte i tekst "Odricanje od odgovornosti" na kraju ove stranice!

ELITNI NIVO ($ 100)

 

 • Korisnička podrška
 • Korak po korak uputstva
 • 100 % profita za SEBE direktno na Paypal za svaki email koji uspješno procesuirate (za svaku prodaju)
 • Osnovni Facebook trening
 • 100 oglasa sa visokom konverzijom
 • 12 follow up email poruka
 • 2 elitna YouTube treninga
 • Vrhunske marketing strategije
 • Kako dominirati na Instagramu (VIDEO)
 • Craigslist napredni trening (VIDEO)
 • Napredni Facebook trening (VIDEO)
 • Skripta za zaključivanje prodaja (VIDEO trening)

Copyright © 2017. Your Company Name | DisclaimerPrivacy Policy | Tos

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.