future net strategija

Future Net Timska Strategija: Lift Them Up!

Future Net timska strategija koju ćemo koristiti u naÅ¡em timu super je jednostavna. Zasniva se na uzajamnom povjerenju. Povjerenje je ključna stvar u biznisu i od toga nikada neću odustati. Zato molim sve da se pridržavate sljedećeg plana i smjernica…

Future Net Timska Strategija u 3 koraka:


1.Pronaći 3 osobna partnera (direktna referala) koji će se uključiti u Exclusive Level ( $ 185 jednokratno) ili barem Basic level ( $ 35)

2.Pomoći njima da pronađu 3 osobna partnera (direktna referala)

3.Naučiti ih da druge poduče pravilima 1 i 2.

U ovom poslu je najbitniji  TIMSKI RAD. Ako samo ganjate direktne referale, a ne pomažete njima da pronađu barem svoja 3 člana doći će do gubitka povjerenja i tada od posla neće biti ništa. Čim uključite svoja 3 direktna člana, odmah krenite njima pomagati da i oni uključe svoja 3 direktna člana.

Za potrebe promocije snimio sam nekoliko video tutorijala, a snimat ću ih i ubuduće. Svaki od tih video klipova možete koristiti za učlanjivanje novih direktnih suradnika. Isto tako, molim Vas, uputite Vaše direktne referale na te video klipove i na ovaj članak kako bi i oni mogli činiti isto.

Znači, kada imate nekoga tko je zainteresiran za Future Net biznis, uputite ga da pogleda video. Obavezno mu naglasite da se ne registrira preko linka koji se nalazi u opisu videa, već da se povratno javi vama kako biste mu mogli postati link za registraciju ukoliko se naravno osoba za to odluči.

Smjernice za uspjeh


Napravite excel tablicu u koju ćete upisivati referal linkove Vaših direktnih i njihovih direktnih suradnika

Ispod imate primjer excel tablice kakvu sam ja napravio. Znači ništa spektakularno. Samo najosnovniji podaci tako da uvijek imate pri ruci referal linkove Vaših direktnih i njihovih direktnih suradnika.

future net timska strategija

Pošaljite mi na email Vaš direktni referal link (i referal linkove Vaših referala)


Uvijek postoji mogućnost da netko pronađe moj članak ili video pa se poželi registrirati. Zbog toga mi je važno da imam Vaše referal linkove dostupne u svakom trenutku kako bih zainteresiranoj osobi mogao poslati Vaš referal link za uključenje.

Znači, pošaljite mi podatke koji su navedeni u tablici iznad. Ovo je važno i zbog rotator linka za oglašavanje koji također imam u planu pokrenuti u idućoj godini.

Ako već nemate, otvorite Facebook profil i dodajte me za prijatelja


Molim Vas, prihvaćam samo zahtjeve sa pravih profila. Znači, ime i prezime i Vaša fotografija moraju biti na profilu. Dozvoljavam iznimke, ali svakako zahtjevam pojašnjenje od osobe prije nego ju prihvatim za prijatelja.

Ne možete očekivati da ćete na Facebooku ili bilo kojoj drugoj društvenoj mreži uspješno brendirati sebe i svoj biznis sa lažnim profilom. Molim Vas, pokažite ozbiljnost i profesionalnost.

>Pošaljite mi zahtjev za prijateljstvom<<

Upišite se na moj newsletter kako biste mogli automatski dobivati važne mailove od mene


Kliknite na ovaj link

Upišite svoje ime i email adresu i kliknite na submit. Nakon toga otiđite u svoj inbox i pronađite email koji ćete dobiti od mene. Otvorite taj email i kliknite na konfirmacijski link unutar emaila.

Dodajte moju email adrese u Vaše kontakte. Ovo je važno kako bi Vam moji emailovi uvijek dolazili ravno u inbox!

NEMOJTE unositi lažne i nevažeće email adrese jer nećete moći potvrditi konfirmacijski link. Sve i da uspijete, neću Vas shvatiti kao ozbiljnog suradnika i odmah ću Vas maknuti sa liste.

Pretplatite se na moj YouTube kanal


Kako biste direktno na email dobili obavijest kada uploadam novi video potrebno je da učinite sljedeće:

1. Kliknite na moj YouTube kanal

2. Kliknite zdesna na “Subscribe” ili “Pretplati”

3. Uključite da želite dobivati email notifikacije sa mog kanala.

Kliknite na ikonu zvona yt-subscribe pa zatim označite kako je prikazano na slici ispod i kliknite na Save.

yt-notifications

Investirajte u email autoresponder


Znam da mnogi zaziru od investiranja u vlastiti biznis. Međutim, ako se želite ozbiljno baviti online biznisom ovaj alat bez diskusije morate imati.

On će vam omogućiti da automatizirate proces i da izgradite svoju email listu te tako dodatno proširite svoje poslovanje.

Ja koristim Trafficwave autoresponder više od dvije i pol godine. Njegova cijena je fiksnih $ 17.95 mjesečno. Bez obzira na broj email pretplatnika i listi koji imate. Trafficwave također ima i affiliate program tako da ga veoma lako zapravo možete koristiti i potpuno besplatno.

Vlasnik Trafficwave-a je network marketer i zbog toga ga ja volim koristiti jer nemam problema sa isporukom emailova kao Å¡to sam imao kod mnogo razvikanijih email autorespondera poput Aweber, Getresponse i Mail Chimp.

Također, Trafficwave možete prvih 30 dana testirati u potpunosti besplatno. Za to vrijeme možete bez ograničenja graditi Vašu email listu.

Za detaljnije informacije pročitajte i pogledajte:

>>TrafficWave Recenzija<<

>>TrafficWave Affiliate Program<<

>>TrafficWave Video Tutorijali<<

Vi naravno ne morate odabrati Trafficwave. Možete odabrati autoresponder koji god poželite.

Uvijek budite fer, korektni i profesionalni


Na internetu je najteže steći povjerenje ljudi. Jednom kada ga steknete, nemojte si dozvoliti da ga radi nekoliko dolara nepovratno izgubite. Pomozimo jedni drugima i uvjeravam vas da ćemo za godinu-dvije itekako svi imati koristi.

Želiš zarađivati preko interneta uz provjerene i sigurne programe?

Prijavi se na moju ekskluzivnu email listu ispod i počni zarađivati već danas!

P.S. Nemoj upisivati nevažeću adresu jer se nećeš moći prijaviti!

Name
Email

Email Marketing by TrafficWave.net

Comments 1

  1. Pingback: Kako Zaraditi Novac Preko Interneta? 4 Presudna Koraka Za Uspjeh!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *