google adsense oglasi

Google Adsense oglasi

[largeoptin name=”Giftly”]

Google Adsense oglasi na prodajnoj stranici definitivno su nepotrebni. Sada će se mnogi upitati, ma kvragu, zašto? Ali, nekako imam osjećaj da je više onih koji će se složiti sa mnom da to zaista nema smisla. Uostalom, ako pratite malo po internetu, niti jedna prodajna stranica ih nema. 

Niste valjda mislili da je to slučajno i da ne znaju da postoje Google oglasi? Kaj god. Adsense oglasi na prodajnoj stranici samo smetaju i stoga je moj savjet da ih nikako ne koristite na Vašoj prodajnoj stranici.

Google Adsense oglasi na prodajnim stranicama?

Da ili ne? NE! Zašto? Iz vrlo jednostavnog razloga, a taj je da su vam nepotrebni na prodajnoj stranici. Sama riječ prodajna stranica otkriva o čemu se na njoj radi. Prodajete nekakav ajmo reći vitaminski proizvod i glavni cilj Vam je prodati njega, a ne zarađivati od Google oglasa.

Ako znate kako Google Adsense funkcionira, onda morate biti svjesni da ćete postavljanjem oglasa na svoje prodajne stranice gubiti dio prometa, jer će korisnici koji kliknu na oglas na vaÅ¡oj stranici biti preusmjereni na neku drugu prodajnu stranicu i tamo će kupiti proizvod, a VaÅ¡a će “zarada” biti samo od tog jednog klika, umjesto zarada od prodaje proizvoda.

Google oglase slobodno koristite na blogovima i na neprodajnim stranicama. Ako imate dobru posjećenost i kvalitetan sadržaj, možete solidno zarađivati od objavljivanja Adsense oglasa. Međutim, naglašavam da su Vam šanse za zaradu mnogo veće ako imate stranice na engleskom jeziku.

Postoje ljudi koji zarađuju preko 250,000 US dolara godišnje od prikazivanje ove vrste oglasa na svojim web stranicama, ali mora Vam biti jasno da oni imaju ogromnu popularnost i to na engleskom govornom području.

P.S. Doživotni pasivni prihod možete početi ostvarivati već danas ako kliknete na link s početka ove rečenice. Link će Vas odvesti na stranicu gdje ćete dobiti sve relevantne informacije direktno na Vaš e-mail. Bit će mi veliko zadovoljstvo pomoći Vam da ostvarite veliki uspjeh.

P.P.S. Lajkajte moju Facebook stranicu i komentirajte članak. Kontaktirajte me ako želite saznati više informacija o tome kako započeti vlastiti internacionalni biznis već danas.

 

P.P.P.S. Preuzmite poklon e-knjigu “Kako Postati Vrhunski Bloger”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *