kako naplatiti clickbank ček

Kako naplatiti Clickbank ček?

Mnogo je raznih teorija koje se mogu pronaći na internetu glede toga kako naplatiti Clickbank ček. Ne bih želio ulaziti u polemike, stoga Vam ovdje iznosim samo način naplate čeka koji ja koristim i s kojim sam jako zadovoljan.

Kako naplatiti Clickbank ček?

Clickbank čekove naplaćujem u poslovnicama PBZ-a. Procedura je više nego jednostavna. Dođem u poslovnicu sa ClickBank čekom, osobnom iskaznicom i karticom deviznog računa (ako nemate devizni račun trebat ćete ga otvoriti), platim 20 kn koliko košta provjera čeka (inkaso). Djelatnica će Vam reći kako je potrebno minimalno 2-3 tjedna za provjeru čeka prije negoli Vam novac sjedne na račun. Međutim, tome baš i nije tako, od svih čekova do sada najduže sam čekao 18 dana za naplatu, a najkraće samo 7 dana.

Neko nepisano pravilo je da mi novac sjedne na račun u roku od 10 dana od predaje čeka na inkaso. Međutim, primijetio sam jednu neobičnu činjenicu, a to je da,  kada ček nosim odmah nakon što ga zaprimim obično na naplatu čekam duže nego kada ga odnesem nakon 2-3 tjedna ili mjesec dana. Štoviše, najranija naplata mi je sjela nakon 7 dana, a ček sam odnio na naplatu nakon 2 mjeseca…

Nisam siguran kakve to ima veze,  čak ni djelatnice u banci ne znaju zašto je tome tako, ali  kod mene to tako funkcionira. Što opet ne mora značiti da će i kod Vas jednako funkcionirati. Uglavnom, nema nikakvih problema oko naplate, a to je ono što je ipak najvažnije. Samo pazite da ček odnesete na naplatu na vrijeme, jer vam vrijedi 90 dana od datuma izdavanja. U suprotnom, naći ćete se u nedoumici kako naplatiti clickbank ček, baš kao i jedan posjetitelj ove stranice, kojemu sam savjetovao da od Clickbanka mora zatražiti da mu pošalju novi ček.

P.S. Doživotni pasivni prihod možete početi ostvarivati već danas ako kliknete na link s početka ove rečenice. Link će Vas odvesti na stranicu gdje ćete dobiti sve relevantne informacije direktno na Vaš e-mail. Bit će mi veliko zadovoljstvo pomoći Vam da ostvarite veliki uspjeh.

P.P.S. Lajkajte moju Facebook stranicu i komentirajte članak. Kontaktirajte me ako želite saznati više informacija o tome kako započeti vlastiti internacionalni biznis već danas.

P.P.P.S. Preuzmite poklon e-knjigu “Kako Postati Vrhunski Bloger”

Comments 3

  1. Post
   Author
   admin

   Pozdrav! Da, primijetio sam da je malo duže trajalo. Konkretno, ja sam čekao 21 dan, obično najduže čekam 10 dana. No, ništa strašno, sljedeći ček je opet prošao inkaso za 9 dana kada mi je lova sjela na račun. Nisam pitao u PBZ, ali pretpostavljam da su malo kasnili zbog praznika.

  2. Ivan

   Da, isto tak i kod mene.
   Nadam se da ce se Clickbank i Payoneer napokon dogovoriti da uvedu mogucnost isplate na Payoneer karticu.
   Pozdrav i sretno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *