Kako ubaciti YouTube video u Wordpress blog post

Kako ubaciti YouTube video u WordPress blog post?

Znate li kako možete ubaciti YouTube video u svoj WordPress blog na najjednostavniji mogući način? Sigurno da želite znati jer YouTube video isječci odličan su alat za privlačenje pozornosti posjetitelja. Objavljivanjem YouTube videa unutar blog postova podići ćete svoj blog na višu dimenziju. Posebice ukoliko objavljujete vlastiti video materijal.

Kako ubaciti YouTube video u WordPress blog post

Kako ubaciti YouTube video u blog post?

Postupak ubacivanja YouTube videa u WordPress blog veoma je jednostavan. Potrebno je da slijedite navedene korake:

1.) Idite na YouTube

2.) U polje za pretraživanje unesite ključnu riječ ili frazu

3.) Pronađite video koji odgovara Vašim potrebama

kako ubaciti youtube video

4.) Kliknite na odabrani video

5.) Kopirajte URL iz alatne trake

kako ubaciti youtube video u wordpress

6.) Zalijepite ga u WordPress editor

kako ubaciti youtube video u wordpress post
7.) Ako ste sve učinili kako treba video će vam se pojaviti kao meni u ovome postu.
https://www.youtube.com/watch?v=qlYTsm4Zna4

NAPOMENA: Kada URL videa zalijepite u post editor nemojte mu mijenjati font, stavljati ga u hyperlink ili bilo što drugo. Jednostavno ga ostavite u formatu u kakvom ste ga i zalijepili jer vam se u suprotnom video neće prikazati u postu. 

Kako ubaciti YouTube video u WordPress blog post: Zaključak

Napisati članak za blog u kojemu će svojim posjetiteljima ponuditi odgovor na rješenje njihovih problema trebao bi biti cilj svakog blogera. Objavljivanjem korisnog sadržaja prepunog vrijednih informacija bloger uvijek treba nastojati zadržati posjetitelje što je duže moguće na svojim blog postovima.

Korištenjem u članku opisane metode za ubacivanje YouTube videa u blog post posjetitelj ne mora napuštati vašu stranicu kako bi pogledao video već to možete učiniti unutar vašeg blog posta. A kada je već tamo postoji realna mogućnost da pročita još neki od ranije objavljenih članaka, upiše se na newsletter i sl.

Ubacivanje YouTube videa u blog post ponekad zna izazvati određene poteškoće ukoliko se YouTube video ubacuje putem media playera u WordPress editoru. Razlog tomu jest što su neki video sadržaji preveliki za upload. Stoga vam toplo preporučujem da koristite ovdje opisani način jer je to najjednostavniji i najbrži način kako ubaciti YouTube video u post na blogu.

P.S. Doživotni pasivni prihod možete početi ostvarivati već danas ako kliknete na link s početka ove rečenice. Link će Vas odvesti na stranicu gdje ćete dobiti sve relevantne informacije direktno na Vaš e-mail. Bit će mi veliko zadovoljstvo pomoći Vam da ostvarite veliki uspjeh.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *