HomeInternet Zarada

Kako Zaraditi Novac Preko Interneta

Kako Zaraditi Novac Preko Interneta
Like Tweet Pin it Share Share Email

Kako zaraditi novac preko interneta pojam je koji se sve češće upisuje u Google tražilicu. Ne treba to nikoga čuditi. S obzirom na gospodarsku krizu u kojoj se nalazimo, mnogi od nas su u potrazi za dodatnim načinima povećanja prihoda. Najbolje mjesto za tako nešto je definitivno INTERNET

Pokrenite vlastiti internet posao kod kuće i uvidjet ćete kako zaraditi novac preko interneta nije nemoguća kao što mnogi ljudi pogrešno misle.

Prava je istina da nikada nije bilo jednostavnije zaraditi novac preko interneta. Čak i ako ste totalni početnik.

Zapravo, toliko je jednostavno da možete biti plaćeni svakih 30 minuta radeći samo desetak minuta dnevno.

revshare zarada_10

Ovo je samo jedan od programa koji mi donose svakodnevni profit!

Kako zaraditi novac preko interneta čak i ako ste totalni početnik?

Vrlo jednostavno. Ako ste sposobni kliknuti mišem kvalificirani ste za uspješno obavljanje jednostavnih zadataka koji će vam donositi dnevni profit.

Posao je toliko jednostavan da ne zahtjeva apsolutno nikakva posebna znanja niti vještine. Ako se znate služiti internetom i emailom, te naravno, ako ste punoljetna osoba, možete započeti sa radom već danas.

Naglašavam da se ne radi ni o kakvoj shemi brzog bogaćenja, već o legitimnom poslu s kojim za samo dvije godine, pa i ranije možete sebi i svojim bližnjima osigurati mnogo ljepši i sigurniji život.

KLIKNITE OVDJE ZA VIŠE INFORMACIJA!

Vjerujte mi, prošao sam sve i svašta na internetu. I zato mogu bez pardona reći sljedeće:

NEMOGUĆE je ne zaraditi u ovom poslu. 

U ovom poslu zaraditi može zaista svatko i to bez:

 • Potrebe za prodajom
 • Potrebe za sponzoriranjem članova
 • Potrebe za regrutiranjem članova

 

Iako je sa radom službeno počela 27.03. kompanija već broji više od 95,000 članova diljem svijeta.

Sve što trebate raditi jest da kupite revenue sharing pozicije (minimalno jednu po cijeni od $ 25,) te da nakon toga svakodnevno poklikate 10 oglasa. Jedna sharing pozicija od $ 25 donosi vam $ 30.

Ukoliko imate mogućnosti, kupite onoliko pozicija koliko možete jer ćete tako brže doći do zarade. Osim toga, kompanija  omogućuje INSTANTNE isplate.

Također napominjem da možete naručiti ADV Cash debitnu Master Card karticu za samo $ 4.99 u roku od 7 dana od besplatne registracije.

Iskoristite tu posebnu pogodnost jer nakon 7 dana narudžba ove kartice koštat će Vas $ 15.

>ADV Cash nalog možete besplatno otvoriti ovdje<<

Sa tom karticom možete podizati Vašu zaradu na bilo kojem bankomatu, a možete ju koristiti i za kupovinu. Moj iskreni, dobronamjeran savjet glasi:

Nemojte gubiti vrijeme postavljajući previše nepotrebnih pitanja i proučavajući Google u potrazi za načinom kako da zaradite novac preko interneta.

Ovaj tekst pruža odgovor na pitanje kako zaraditi novac preko interneta na najjednostavniji mogući način, čak i ako ste totalni početnik u ovoj industriji!

Postavite sami sebi sljedeće pitanje:

Mogu li dnevno poklikati 10 oglasa u trajanju manje od dvije minute?

To je sve što vam je potrebno da započnete svoj vlastiti online biznis!
Jednostavnijeg načina za zaradu preko interneta od ovoga jednostavno nema. 
Za razliku od mnogih drugih marketera, u ovome članku nisam ostavio link za besplatnu registraciju. Razlog tomu je vrlo jednostavan. 
Ako iz bilo kojeg razloga niste spremni investirati barem simboličnih $ 25 da biste pokrenuli dugoročni VLASTITI biznis koji vam može promijeniti život…

 

Nemojte tratiti svoje i moje vrijeme na nepotrebna pitanja.

 

Umjesto linka za registraciju, u nastavku teksta donosim vam ekskluzivne informacije kako zaraditi novac preko interneta i kako za 2-4 godine postati financijski neovisan radeći ne više od 10 minuta dnevno…

 

A Vi onda sami odlučite hoćete li mi se javiti da vam pošaljem link kako biste krenuli sa poslom i kako bih bio Vaš mentor.

 

Znam da 95 % vas koji ovo čitate nećete poduzeti ništa. Što je u redu, jer ja ionako tražim onih 5 % koji žele i koji će postati uspješni.

 

Kako zaraditi novac preko interneta radeći manje od 5 minuta dnevno?

Prvo da vam objasnim što je revenue share pošto je to biznis o kojemu je riječ na ovoj stranici…

Što je Revenue Share?

Revenue Share se obično koristi kao poticajni program od strane malih poduzeća ili kompanija koje plaćaju novčanu nagradu svojim suradnicima ili partnerima.

Ta nagrada temelji se na unaprijed određenom postotku za pretvaranje potencijalnih klijenata u aktivne klijente.

Revenue Share programi danas su ekstremno popularni u svijetu internet marketinga.

Sve veći broj internet marketera gleda u razne mogućnosti kako da pomoću revenue share programa zarade dodatan novac.

Ako napravite istraživanje i pronađete pravi revenue share program, možete zaraditi značajnu količinu novca uz zaista minimalne napore.

Jednom kada pronađete pravi program i kada shvatite kako funkcionira te se primite posla i odradite ga na najbolji mogući način, zaista je nevjerojatno lako zaraditi dodatan novac.

Odlična stvar je to što čak ne trebate imati niti vlastitu web stranicu, a opet možete zarađivati dodatne prihode online koji mogu biti mnogo veći od vaših redovnih prihoda.

Imajte u vidu kako postoje dvije vrste članstva:

 • Besplatno članstvo – možete zarađivati kredite pregledavajući tuđe oglase u zamjenu za pregledavanje Vaše web stranice ili affiliate linkova.

U prijevodu, kao besplatan član zaradit ćete mrvice.

 • Plaćeno članstvo – Kompanija će vam vratiti 120 % od vašeg uloga. Konkretno, jedna pozicija u revenue sharing programu košta $ 25, a Vi ćete dobiti za nju $ 30, odnosno 120 %.

Osim toga za svaku kupljenu poziciju iliti paket dobit ćete i 1000 kredita za oglašavanje Vaših stranica, affiliate linkova ili drugih poslova čime možete ostvariti dodatne prihode.

Kako raditi ispravno i koliko možete zaraditi ?

Poanta je u rekupovini paketa.

Ako krećete sa jednim ili dva paketa, Vaša zarada će u početku biti minimalna i trebat će vam dosta vremena da sakupite iznos potreban za rekupovinu novoga paketa.

Međutim, važno je naglasiti da čak i sa samo jednom kupljenom početnom pozicijom možete kroz određeni vremenski period početi zarađivati lukrativne prihode, pa čak i bez uvođenja novih članova.

U to se možete uvjeriti pomoću kalkulatora kojega sam objasnio u videu koji možete pogledati ovdje:

Naglašavam da ovo nije sistem za brzo bogaćenje. Ovo je dugoročan sistem.

Slijedi primjer kako to sve može izgledati jednoga dana za slučaj da se odlučite krenuti sa samo 10 početnih pozicija odnosno sa početnim ulogom od $ 250.

Iz slike ispod vidite da prva godina pokazuje početnu kupnju od samo 10 paketa. Rekupovinom paketa iz svoje zarade, do kraja prve godine imat ćete 154 aktivna paketa.

kako zaraditi novac preko interneta_CI1

U drugoj godini nemate nikakvih troškova pošto nove pakete kupujete od svoje zarade. Sredinom treće godine dostići ćete maksimalnih 4000 aktivnih pozicija odnosno paketa.

Od toga trenutka imat ćete na raspolaganju mogućnost da počnete dnevno povlačiti novac na Vaš račun, pritom i dalje nastavljajući sa rekupovinom paketa održavajući ih na 4000.

Slika iznad pokazuje da ćete do kraja treće godine povući profit od $ 65,700.00 a u četvrtoj godini čak $ 120,000.

Sve to od inicijalne kupovine od samo $ 250.

Nije loš ROI (povrat investicije), zar ne?

Ako ste spremni otkriti najjednostavniji način kako zaraditi novac preko interneta…
Javite mi se na email: zgbernard@gmail.com
Ili me dodajte za prijatelja na Facebook.

 

Kakav je moj odnos sa ozbiljnim partnerima pogledajte ispod…
Damir Brncic 1

IGOR OROZ
Iskreno Vam preporučujem da pogledate video ispod…

Ako Vam taj video ne otvori oči, bojim se da ništa neće…

KONTAKT E-MAIL

S poštovanjem i svako dobro Vam želim.

Bernard Matić

Specijalist za internet marketing

Bernard Matić

Bernard Matić osnivač je, autor i urednik bloga Internet Posao. Cilj Internet Posao bloga je pomoći početnicima da se upoznaju s načinima zarade na internetu, te međusobna razmjena iskustava i informacija sa drugim blogerima. Bernardov osobni cilj je izgraditi internet posao do točke kada će mu to postati osnovni posao, a na najboljem je putu da to i ostvari.
Ako Vam se sviđa Internet Posao blog možete se besplatno prijaviti na NEWSLETTER te tako direktno na email dobivati najvrednije informacije u vezi internet poslova kako biste redovito pratili nove članke.
Također, ako želite, možete se sa Bernardom povezati na društvenim mrežama klikom na ikone.

Comments (14)

 • Zdravo Bernarde.

  Ne poznajemo se naravno,ali znam za tebe kao “Big Dog”-a (da se izrazim ovim SFI recnikom).
  Zanimljiv clanak,od osobe koja svakako ima pozamasnog iskustva sto se tice zarade na internetu.

  Moram priznati da sam i ja “pao” na tu foru sa Business Toolbox-om.Iako mi je “zdrava pamet” govorila da se na hvatam u to kolo i da je to piramidalni sistem,jer se tu prakticno nista ne prodaje (sem “magle”).Ipak onda gledam…bio si krenuo ti tim putem,bila je krenula i ona zgodna plava devojka za tobom (mislim da se Silvija zove),bili su krenuli jos neki “big dog”-ovi (i odavde,iz Srbije),reko ajde,valjda znate sta radite…mi ostali,”sitne ribe”,treba samo da sledimo.Ti si barem,koliko sam shvatio,povratio svoj ulozeni novac (i ponesto zaradio),dok velika vecina – nije.Sta ces,”takva je tura”,sto bi se reklo…

  Sa druge strane,iznenadjuje me tvoj stav za SFI,kao poslu za izbegavanje.
  Moje iskustvo je prelicno skromno,i ne moze se meriti sa tvojim,svakako.Pa ipak,rekao bih da SFI pociva na “zdravim osnovama”.Ja sam ga bar tako shvatio (a mislim da sam ga dovoljno dobro shvatio za ovih par meseci).Nije to ono klasicno prodavanje magle.Ima tu zarade,nije da nema.Da li je to srazmerno ulozenom trudu i vremenu – to je vec pitanje za diskusiju.

  Barem na onim aukcijama mozes da osvojis neke zgodne gadget-e,za relativno malo novaca.Znam,trebaju ti sredstva da bi ucestvovao (bidovao) na njima,ali i to se moze osvojiti.I onda,sto ne bi osvojio npr. Samsung Galaxy Ace (sad sam bacio pogled,to je bilo prvo sto sam video od tehnike) za 5-10 dolara?Postarina je besplatna,a posle ga prodao po…koliko vec (vidim da ga tamo cene 349 dolara;ovde sigurno nije toliko).Razliku ili ostavis sebi ili ulozis dalje u posao.

  Kad bi se onaj njihov ECA program malo “razmahao” na ovim prostorima,moglo bi i to da bude zgodan nacin zarade.Za sada je po svemu sudeci nikakav (steta).

  Mada,naravno,kad ti neko DALEKO iskusniji,ko je vec bio postigao PTL nivo u SIF-u,kaze da to “ne vredi”,onda…covek mora da se zapita i preispita – da li on to radi pravu stvar?Ili gubi vreme samo?Moram priznati da mi je ovaj tekst gore malo poljuljao stav o SFI-ju,koji sam do sada imao.

  Ali,opet,nekako dobijam utisak da se ocekuje “overnight sensation” – zarada preko noci.
  I ako nije takav posao,onda je to posao za izbegavanje.
  Hm…da li je?

  SFI mi ne deluje da je takav sistem.Treba truda i vremena,ali…korak po korak…moze postati “residual income”,sto bi ovi Amerikanci rekli.Samo treba vremena za to.Za to vreme,tj. dok ne dodje to vreme,moze da se radi nesto drugo usput,sto ce ti doneti trenutni dobitak.

  Uhhh…raspisao sam se,mozda i previse.Sorry.
  Ne komentarisem uglavnom tvoje mail-ove (iako ih redovno citam,od kad sam se prikljucio tvojoj mail-ing listi),ali evo,ovo me je podstaklo.Ne zameri 😉

  Pozdrav

  Lazar (Zrenjanin,Srbija)

  • Lazare, hvala na komentaru.

   Da Vas pitam konkretno…

   Da li biste bili zadovoljni da kao PTL sa nešto malo manje od 10,000 članova u timu Vaša najveća mjesečna isplata bude $ 332? I da k tome iz mjeseca u mjesec opada?

   Meni osobno je to presmiješna cifra s obzirom na uloženo vrijeme i trud. A pazite, ja imam jako puno iskustva. Što je s onima koji nemaju iskustva i koji u SFI uđu samo zato što je registracija besplatna?
   Njima treba valjda 5 godina da bi došli do $ 300/mj…

   Aukcije ne bih previše komentirao. Istina je da se može osvojiti ok tehnička roba za male iznose, ali je isto tako istina da se može izgubiti hrpa kredita odnosno novca a da se ne osvoji ništa!

   ECA i TripleCicks? Hm, smiješno to sve skupa izgleda. U teoriji je zamišljeno izuzetno, ali u praksi je izvedeno katastrofalno.

   Slobodno komentirajte moje mailove, pitajte što vas zanima.
   Internet je čudo i zaista može promijeniti živote mnogih ljudi.

   Međutim, SFI i razni “toolbox” poslovi samo su kap u moru naspram onoga što internet nudi.

   Srdačan pozdrav,

   Bernard

 • Poštovani,

  Članak Vam je odličan, vidi se puno je truda uloženo u njega. Mene ste zainteresirali, pa molim savjet. Godinama sam bez stalnog posla i vidim da se moram pokrenuti sama. Govorim engleski jezik imam kompjuter i vremena. Od vještina imam znanje proricanja tj. gledam Tarot karte.I to radim stvarno ozbiljno. Da li bi takav način zarade bio ljudima zanimljiv, ? Ne znam otkuda krenuti… lijepi pozdrav Ivana
  /pokušaji preko Facebooka su završavali sa upitima za besplatne savjete/

  • Pozdrav Ivana. Doista se ne razumijem u tarot tako da zbilja ne mogu odgovoriti na vaše pitanje.
   Affiliate marketing je najbolji odabir, posebno ako znate engleski jezik.
   Ja se bavim time već duži niz godina i apsolutno sam prezadovoljan.
   Srdačan pozdrav,
   Bernard

 • Štovani!

  Trenutno sam nezaposlena osoba. Razmisljam o kupnji i prodaji domena. E sad, kad sam s tom idejom došao na meni najbližu ispostavu porezne uprave, u poreznoj upravi su mi predložili da osnujem jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću ili obrt. E sad, jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću – sama registracija košta oko 1000 eura + za jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću treba imati temeljni kapital od 20 000 kuna + sam sebi treba isplaćivati minimalnu plaću od 3000 kuna + tu su nameti za
  zdravstveno, mirovinsko, paušalni nameti, komunalni
  nameti.. E sad, ako se gospodin Josip bavio samo kupnjom i prodajom domena, da li je on morao osnovati obrt, ili d.o.o. ili j.d.o.o. , odnosno u poreznome smislu kakav je status gospodin Josip imao. Dakle, ako je netko nezaposlena osoba u Hrvatskoj, ali je drugačija situacija ako je netko zaposlen u npr. svojoj struci + pa onda vrši i neku drugu dodatnu djelatnost. Zahvaljujem na odgovoru ili odgovorima.

  S štovanjem

 • Bernarde, ovaj članak je vrlo dobar, ali ja se najbolje razumijem u trgovinu domenama pa sam komentirao taj dio.
  Nije baš propust jer je točno da je Flippa.com možda i najbolje online mjesto za prodaju web stranice. Ipak, tamo se sve svodi na to koliko web stranica zarađuje i na ponudu tipa mjesečna zarada puta x mjeseci. Niti tamo se neće postići najbolja moguća cijena za website, ali je svakako dobro mjesto za one koji žele nabrzinu prodati svoju web stranicu koja ima neku zaradu. Može se dogoditi i da se tamo proda web stranica bez zarade, ali sam primjetio da se sve temelji na zaradi. Neću previše “pametovati” o Flippi i web stranicama jer to zapravo nije moje područje.

  Želio sam samo spomenuti da Flippa nije najsretnije rješenje za prodaju domene. I također sam želio ukazati na to da se i danas itekako dobro može zaraditi na trgovini domenama.

  Na svojoj web stranici konkretne informacije naplaćujem (simbolično) i dostupan sam za savjete svojim kupcima, ali na stranici se nalazi i mnogo potpuno besplatnih informacija, posebno u dijelu “Učionica”. Pošto je ovaj posao gotovo nepoznat u Hrvatskoj, veseli me svaki posjetitelj.
  Već mi je preko glave da na moj odgovor čime se bavim ljudima iskoči upitnik nad glavom 🙂

  • Drago mi je da si se javio i komentirao ono u što se odlično razumiješ. Na taj način pomažeš i meni i mojim čitateljima. Komentari su otvoreni za sve i svatko ima pravo iznijeti svoje mišljenje i iskustvo. Štoviše, uporno se trudim upravo to i poticati na blogu. Vjerujem ti za ovo što kažeš u posljednjoj rečenici, isto se i meni dešava kada ljudima spomenem da se bavim affiliate marketingom. Samo me još zanima kako ljudi reagiraju na ovu tvoju simboličnu cijenu? Jer, kada ja promoviram neki proizvod po toj ili čak nižoj cijeni, prvo pitanje koje dobijem glasi: Jel ima to gdje za skinuti besplatno? 🙂

   • Reakcije su različite. Od onih da ne žele plaćati, do onih da je to super jeftino s obzirom na informacije koje dobiju. Ja sam htio postaviti puno veću cijenu jer je ovo stvarno pre niska cijena, ali meni je to usputna zarada i živimo u Hrvatskoj gdje ljudi realno i nisu u mogućnosti plaćati neke velike novce (većinom).

    Većina onih koji ne žele ništa platiti ne bi platili niti da je cijena $2, jer eto, ne žele nešto platiti. Ja ipak svoje znanje i iskustvo nisam “našao na cesti” 🙂

    Oni koji su uzeli ovo što nudim nisu imali pritužbe, tako da sam uvjeren da je cijena stvarno simbolična s obzirom na dobiveno.

    Uglavnom, kod prodaje bilo čega online, bitno je da kupac dobije kvalitetu. Uvijek će biti onih koji ne žele ništa platiti, i žele sve dobiti besplatno. To je normalno.

    • Da, slične reakcije i ja dobivam. O ovome da većina ljudi nije u mogućnosti plaćati uvjetno rečeno velike novce (jer $ 50 nije velik novac) bi se dalo raspravljati. Poznajem masu ljudi koji taj novac potroše na kavu i cigarete tjedno. Međutim, kada treba izdvojiti $ 50 za nešto što im na koncu može donijeti mnogo više, bježe od toga k’o vrag od tamjana. Ne znam zbog čega, osim ako ne očekuju da im država riješi egzistenciju.

     • Točno 🙂 Zapravo ako netko može uopće preživjeti tjedan s $50 je za mene umjetnik i mađioničar i može za ministra financija.
      Razumijem da će ljudi teško izdvojiti novac za nešto na Internetu, ali ne razumijem kako ne shvate da više potroše na gorivo za vožnju do potencijalnog poslodavca na razgovor za posao, a taj poslodavac radi natječaj “reda radi” i da ispoštuje Zakon.

     • Zanimljiva opservacija. Smatram da veliki dio problema leži u tome što su ljudi neinformirani i poprilično nezainteresirani, rekao bih čak letargični i lijeni. Mnogi kao da se svim silama trude ne shvatiti da se sami moraju pobrinuti za sebe. Nažalost, proći će još mnogo godina prije negoli shvate da Internet ne služi samo za čitanje news portala, igranje igrica ili “laprdanje” po društvenim mrežama.

 • Ja ću se osvrnuti na poglavlje 11., odnosno na prodaju web stranica i domena. Flippa.com je jedno od najpopularnijih svjetskih online mjesta gdje se prodaju web stranice, ali nikako nije dobra za prodaju domena.

  Ja sam prodao više od 1000 domenu, od kojih 0 na Flippi 🙂 Nisam niti pokušavao staviti domenu na prodaju na Flippa.com. Tamo su pretežno kupci web stranica, i preprodavači domena. Domene tamo ne postižu cijenu koju bi realno mogle postići.

  I moram komentirati dio da se od prodaje domena ne može očekivati veliki profit. Nikako se ne slažem, ja živim više nego dobro upravo od prodaje domena.

  • Josipe, zahvaljujem na odličnom komentaru. Raduje me što si odlučio podijeliti svoje iskustvo na ovome blogu i što si mi ukazao na propust što se tiče Flippa.com. Znam da prodaja domena može biti unosan posao, ali ne na Flippa.com. Malo sam nespretno interpretirao to u članku, svakako ću ispraviti. Osobno, do sada se nisam time bavio zbog nedostatka vremena, ali, nalazi se na mojoj “to do” listi, a tebi zahvaljujem što si me dodatno zaintrigirao da tome posvetim više pozornosti, te da se okušam i na tom polju. Počinjem već danas od tvoje web stranice.

Comments are closed.

Kako Zaraditi Novac Preko Interneta

by Bernard Matić time to read: 5 min
14