Krivite li druge zbog vlastitih neuspjeha

Krivite li druge zbog vlastitih neuspjeha?

Krivite li druge zbog vlastitih neuspjeha? Imate li predodžbu o tome tko zaista drži ključeve Vaše budućnosti u svojim rukama? Iskreno rečeno, meni je trebalo previše vremena da to shvatim i strahovito me to frustriralo. Jeste li se ikada osjećali slično? Ja znam da jesam sve do onoga trenutka kada sam napokon otkrio tko doista drži ključeve moje budućnosti u svojim rukama…

Tko je osoba X koja drži ključeve vaše budućnosti u svojim rukama?

Krivite li druge zbog vlastitih neuspjeha

Vaš šef? Vaš direktor? Vaš suprug/a? Vaši roditelji??? Političari? Ne, nitko od njih. Odgovor glasi: Vi!. Shvatite da ste Vi jedini krivac. Vi ste ti koji ste izabrali takav život. Ma koliko se uporno trudili to poricati, to je živa istina. Govorim iz vlastitog iskustva. 

Vi ste jedini odgovorni za svoj život. Za svoju budućnost. Za svoju sudbinuAko se sami ne pobrinete za sebe, nitko drugi to neće učiniti umjesto Vas. Možete biti sigurni u to. Ako sami ne isplanirate svoj život velike su šanse da će to netko drugi učiniti umjesto Vas. 

Pogodite kakve taj netko drugi ima planove za Vas? Ne baš velike. Stoga, od trenutka kada pročitate ovaj članak prestanite kriviti sve druge za Vaše eventualne neuspjehe i možda ne baš osobito kvalitetan život.

Koliko ste daleko spremni ići da biste postigli veliki uspjeh u životu?

Jeste li spremni dati sve od sebe za uspjeh? Jeste li spremni odbaciti predrasude, odbaciti “prijatelje”, odbaciti sve moguće i nemoguće “isprike” i prestati kriviti sve oko sebe za loše stvari koje vam se događaju u životu? Ako doista želite živjeti životom iz najluđih snova ne biste se trebali pitati koju cijenu ćete morati platiti. Sve je bolje od toga da vam netko drugi organizira život, zar ne?

Zaključak:

Bill Gates jednom je prilikom rekao:

 “Niste krivi ako ste rođeni siromašni. Krivi ste ako umrete siromašni”.

Ja bih se složio s njim. A vi? Pomaknite g….. i poduzmite sve što je potrebno da biste ostvarili uspjeh. Pa makar morali lajati na mjesec! 

Krivite li druge zbog vlastitih neuspjeha vi zapravo priznajete sami sebi da ste bespomoćni. Ne mislite li da je to velika životna pogreška?

P.S. Doživotni pasivni prihod možete početi ostvarivati već danas ako kliknete na link s početka ove rečenice. Link će Vas odvesti na stranicu gdje ćete dobiti sve relevantne informacije direktno na Vaš e-mail. Bit će mi veliko zadovoljstvo pomoći Vam da ostvarite veliki uspjeh.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *