O autoru

Sa Stephanom Morgensternom, vlasnikom kompanije Futurenet, na eventu u Mariboru, 09.06.2017.

Pozdrav! Moje ime je Bernard Matić. Imam 38 godina. Internet marketingom bavim se više od 7 godina. Autor sam nekoliko vrijednih e-knjiga i tutorijala, kao što su:

*** Kako Postati Profesionalac u Network Marketingu

*** Kako Pronaći Najbolje Suradnike

*** Kako Postati Vrhunski Bloger

Osoba sam koja se zaposlila u jednoj od vodećih hrvatskih kompanija sa nepunih 19 godina života. U istoj toj kompaniji proveo sam čitav radni staž, punih 17 godina. Međutim, čitavo to vrijeme znao sam da to nije za mene. Da moj cilj u životu nije raditi 40 godina za nekoga drugoga u zamjenu za mjesečnu plaću.

Možete li se postovjetiti sa time?

*** Umorni ste ustajati svaki dan u 6 ili 7 sati ujutro i vraćati se kući tek oko 17 ili 18h?

*** Umorni ste i dosta vam je toga da vam šef određuje što ćete raditi i koliko ćete zaraditi?

*** Umorni ste od toga da krpate kraj s krajem i da radite samo kako biste mogli platiti račune?

*** Muka vam je od toga što vam djeca odrastaju dok vi naporno radite kako biste pomogali nekome drugome da se bogati?

*** Spremni ste za promjene, spremni ste da preuzmete 100 % odgovornost za svoj život?

Postoji mnogo bolji način!

Znao sam da je internet budućnost i znao sam da je moguće pokrenuti unosan posao preko interneta. Ono što nisam znao jest kako to učiniti. Naime, u doba kada sam počinjao sa internet marketingom, nisam znao beknuti engleski jezik.

A u to vrijeme bilo je vrlo malo korisnih informacija o tome kako zaraditi preko interneta na našem jeziku. Zato sam prvo počeo učiti engleski jezik. Koristio sam se raznim prevoditeljima da bih si preveo jedan blog članak ili jedan Youtube video.

Ponekad je to znalo trajati danima, ali bio sam nevjerojatno uporan i malo po malo uspio sam pohvatati konce i krenuti u avanturu. Čak i pisati vlastiti blog i emailove na engleskom jeziku.

Nastojim svaki dan naučiti nešto novo te svoje znanje nesebično prenijeti i drugima. Isprobao sam razne metode zarade preko interneta. S nekima zaradio manje, s nekima više.

Što je sljedeće?

Prošle godine pronašao sam društvenu mrežu koja je osmislila fantastičan način da financijski nagrađuje svoje članove. Zamislite samo da vas Facebook plaća za svakog prijatelja kojega pozovete da vam se pridruži na Facebooku. Naravno, Facebook to nikada neće učiniti.

I tu dame i gospodo leži vaša prilika. Danas možete pokrenuti vlastiti internacionalni biznis pozivajući Vaše prijatelje da vam se pridruže.

Pogledajte video prezentaciju!

KONTAKT PODACI