Odricanje od odgovornosti

Internet Posao može biti affiliate partner za proizvode koje koristi i preporučuje na svojim stranicama. Ako kupite neki od tih proizvoda putem autorovog affiliate linka, autor bloga zaradit će određenu proviziju. Vi kao kupac nećete platiti ništa više nego što biste platili direktno prodavatelju usluge ili proizvoda.

Upravo suprotno, Internet Posao će Vas dodatno nagraditi bonusima ako se odlučite za kupnju nekog našeg proizvoda ili usluge putem naših affiliate linkova. Bonusi mogu biti vrijedni digitalni proizvodi, softveri, predlošci i dr. Često su iznimno visoke vrijednosti, a Vi ih možete dobiti u potpunosti besplatno.

Također, narudžbom nekog od proizvoda ili usluga putem naših affiliate linkova, omogućujete nam da Vam i u budućnosti možemo proslijediti besplatne korisne informacije ili bonuse.

Affiliate linkovi mogu biti postavljeni u obliku tekstualnih linkova, slika ili bannera. Osim toga, na stranicama mogu biti postavljeni tekstualni ili slikovni oglasi koji također rezultiraju provizijom.

Riječ je o usluzi Google Adsense oglašavanja, a oglasi koji se pojavljuju na stranici izabrani su od strane Googlea putem njihovog algoritma. Trebali bi biti relevantni sadržaju stranice, ali ponekad to nije slučaj.

Svi proizvodi koje Internet Posao može preporučiti testirani su i korišteni, ili se koriste na ovim stranicama te se preporučuju u najboljoj namjeri.

Autor bloga ne preuzima nikakvu odgovornost za eventualne gubitke nastale ulaganjem u neki od proizvoda ili usluga preporučenih na web stranicama Internet Posao, jednako kao niti za nestručno rukovanje istima.