Opći uvjeti partnerskog programa

Opći uvjeti korištenja partnerskog (affiliate) programa stranice Internet Posao

Registracijom u partnerski program potvrđujete da ste pročitali pravila i uvjete partnerskog programa, da ste ih shvatili te da ih prihvaćate.

1.) Tko se može pridružiti?

U partnerski program mogu se pridružiti sve osobe koje su kupile „Affiliate Marketing Video Tečaj“ i osobe koje su pristup tečaju dobile odlukom autora tečaja.

Uvjet je također da svi osobni podaci moraju biti točni.

U slučaju da pravna ili fizička osoba navede nepotpune ili netočne informacije, zadržavamo pravo blokirati partnerski račun i zaradu.

Također, zadržavamo pravo, po vlastitoj procjeni odbiti surađivati s bilo kim.

Partneri smiju otvoriti samo jedan (1) račun. Korisnički račun partnera nije prenosiv na drugu osobu.

Trajanje cookie-a iznosi 60 dana.

2.) Partneri se obvezuju:

A). Da neće kršiti autorska ili licencna prava, te da prihvaćuju moguće pravne konzekvence prouzrokovane neovlaštenim dijeljenjem informacija.

B.) Da će voditi brigu o pravilnom funkcioniranju partnerskih linkova.

Internet Posao, kao ni njegov autor i vlasnik Bernard Matić ne obavezuju se provjeravati ispravnost postavljenih linkova i obavještavati partnere o neaktivnim linkovima.

Također ne preuzimaju odgovornost za izgubljene provizije zbog eventualnog pogrešnog rada linkova.

Ako primijetite da s Vašim affiliate linkom nešto nije u redu, dužni ste o tome obavijestiti gospodina Bernarda Matića na email adresu zgbernard@gmail.com.

C.) Da će sve objave i promotivni materijali biti objavljeni u skladu s pravilnikom partnerskog programa stranice Internet Posao.

Upravitelj partnerskog programa može po vlastitoj procjeni obavijestiti partnera o kršenju i zahtijevati uklanjanje kršenja. Ponovljeni prekršaji mogu dovesti do blokiranja partnerskog računa.

D.) Da će „Affiliate Marketing Video Tečaj“ promovirati isključivo legalnim promocijskim kanalima, te da će to činiti bez nerealnih obećanja o basnoslovnoj zaradi bez ikakvog truda i rada.

E.) Da neće objavljivati partnerske linkove i ostali promotivni materijal na stranicama s nezakonitim, rasističkim, neprijateljskim i ostalim sadržajem koji bi mogao štetiti ugledu internetske stranice Internet Posao.

Upravitelj partnerskog programa zadržava pravo da zabrani objavljivanje partnerskih linkova na stranicama po vlastitoj procjeni.

F.) Da neće navoditi lažne i neosnovane tvrdnje o proizvodu „Affiliate Marketing Video Tečaj“.

G.) Da neće promivirati proizvod putem elektroničke pošte (mailing liste) osobama od kojih nisu dobili dozvolu za slanje promotivnih poruka.

U slučaju da primijetimo korištenje slanja neželjene elektroničke pošte (SPAM) partneru se automatski blokira partnerski račun i sva eventualna zarada.

3.) Provizija

Za svaku preporučenu prodaju zaradit ćete 50 % provizije. Konkretno, ako je cijena proizvoda € 47, Vaša će provizija iznositi € 23,50.

4.) Isplata

Isplate se izvršavaju jednom ili dvaput mjesečno, ali tek nakon što prođe 15 dana od prodaje, odnosno ako kupac kojega ste preporučili ne aktivira garanciju u roku od 14 dana i zatraži povrat novca.

Minimalni iznos za isplatu iznosi samo € 10. To praktički znači da vam je dovoljna samo jedna prodaja tečaja kako biste dobili isplatu.

Sve isplate vrše se isključivo na Paypal račun. Ako još nemate Paypal račun, napravite ga prije nego li započnete promovirati „Affiliate Marketing Video Tečaj“.

5.) Prestanak suradnje

U slučaju da partner krši pravila korištenja, suradnja s partnerskim programom stranice Internet Posao smjesta se prekida. Ako vlasnik ili upravitelj partnerskog programa utvrdi da suradnja s partnerom na bilo koji način šteti stranici Internet Posao ili njenom vlasniku osobno, zadržava pravo prekida suradnje.

Partner može i sam prekinuti suradnju. O tome može obavijestiti upravitelja partnerskog programa putem elektronske pošte na adresu zgbernard@gmail.com ili admin@bernardmatic.com.

Zatvaranje partnerskog računa će se izvršiti najkasnije u roku od 48 sati.

6.) Općenito

Svi partneri se slažu da stranica Internet Posao niti njen vlasnik, Bernard Matić nisu odgovorni ni za kakve propale investicije ili projekte partnera, za koje su saznali u vrijeme suradnje u partnerskom programu stranice Internet Posao.

Također, zadržavamo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo opće uvjete ovog partnerskog programa, a koji su uvijek dostupni na našim stranicama.

7.) Parnica

Svi sudionici u partnerskom programu suglasni su da će se svi eventualni sporovi rješavati na miran i sporazuman način.