plus hosting

Plus Hosting Affiliate Program

Još jedan u nizu hrvatskih web hosting provajdera koji u svojoj ponudi ima affiliate program jest Plus Hosting Affiliate Program. Da biste se uključili u njihov affiliate program potrebno je ispuniti online pristupnicu. Sama registracija je za Vas u potpunosti besplatna. 

Kako promovirati Plus hosting affiliate program?

Za promociju proizvoda, tj. za affiliate marketing možete koristiti grafičke i tekstualne linkove na Vašim web stranicama i u e-mail porukama. Plus.hr daje Vam mogućnost odabira reklamnih proizvoda, a neke od njih možete kreirati i sami. Također, dozvoljeno Vam je i reklamiranje u offline oglasnicima.

Naravno, uvijek vodite računa o tome da se ne ogriješite o Pravila programa u kojemu sudjelujete jer ćete u suprotnom biti izbačeni iz istoga, tj. tvrtka će Vam suspendirati račun i nećete moći ostvariti proviziju. Cookie je trajnog karaktera tako da ne morate brinuti ako Vaš posjetitelj ne kupi proizvod odmah, on to može učiniti i nekoliko mjeseci kasnije, a Vi ćete opet ostvariti pripadajuću proviziju.

Plus hosting affiliate program provizija

Provizija iznosi 20% od prodanog proizvoda ili usluge koja je obavljena direktno preko Vašeg affiliate linka, ali ostvarujete i proviziju od 5 % od posredne prodaje Vaših direktno preporučenih što je jako dobra stvar. Stoga, potrudite se privući i druge korisnike da promoviraju Plus Hosting usluge te tako zaradite dodatnih 5 % provizije. Plus.hr osigurava sustav za praćenje prodaje i posjeta tako da ste i sa te strane mirni i nemate nikakve brige osim promocije proizvoda. 

Plus hosting affiliate program ne dozvoljava sljedeće:

  • Spam
  • Neadekvatne reklame
  • Reklamiranje na stranicama koje sadržđe ilegalni sadržaj
  • Kršenje vlasničkih i intelektualnih prava.

Pravila sudjelovanja pročitajte na službenoj stranici gdje ćete izvršiti i registraciju.

Plus hosting affiliate program isplata provizije

Eh, ovo je veliki, najveći minus Plus hosting affiliate programa. Naime, provizije se ne isplaćuju, nego se dodjeljuju u obliku kredita koji možete koristiti za Plus.hr hosting usluge. To je dobro ako ste korisnik njihovog hostinga, međutim, ako niste, onda vrlo vjerojatno nećete ni htjeti promovirati njihove proizvode jer nećete imati nikakve koristi od toga.

Osobno nisam ljubitelj ovakvih affiliate programa koji ne isplaćuju novčanu proviziju, ali možda netko od Vas koristi Plus hosting, a nije upoznat sa Plus hosting affiliate programom pa mu ovaj tekst može biti od pomoći.

P.S. Doživotni pasivni prihod možete početi ostvarivati već danas ako kliknete na link s početka ove rečenice. Link će Vas odvesti na stranicu gdje ćete dobiti sve relevantne informacije direktno na Vaš e-mail. Bit će mi veliko zadovoljstvo pomoći Vam da ostvarite veliki uspjeh.

P.P.S. Lajkajte moju Facebook stranicu i komentirajte članak. Kontaktirajte me ako želite saznati više informacija o tome kako započeti vlastiti internacionalni biznis već danas.

 

P.P.P.S. Preuzmite poklon e-knjigu “Kako Postati Vrhunski Bloger”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *