Popularnost društvenih mreža

Popularnost društvenih mreža

Popularnost društvenih mreža

Popularnost društvenih mreža je ogromna, posljednjih su desetak godina preplavile Internet i danas je teško pronaći korisnika Interneta koji nema svoj profil na barem jednoj od njih.  My Space, Twitter, Facebook, Google +, LinkedIn, Tagged, Netlog i mnoge druge zapravo su odlična stvar za internet posao i internet zaradu. Morate biti svjesni kako je popularnost društvenih mreža ogromna, a samim time i tržište. Jer, i korisnici društvenih mreža gotovo svakodnevno kupuju stvari online, tako da je to nama koji se bavimo internet zaradom odličan potencijalni izvor prihoda.

Na nama je da to iskoristimo  najbolje kako znamo i možemo. Vaš profil na društvenim mrežama treba biti zanimljiv, trebate se doista potruditi napisati o sebi što je više moguće informacija, trebate graditi autoritet kako bi korisnici uvidjeli da ste osoba od povjerenja. Jednom kada to izgradite, vi ste na konju. Naravno da to nije baš tako jednostavno učiniti i da iziskuje mnogo vremena, ali ako želite uspjeti u ovome poslu, Vi nemate pravo biti neozbiljni.

Facebook je najpopularnija društvena mreža na svijetu, sa najvećim brojem korisnika, i kao takva odličan je alat za Vaš internet posao. Samo, morate jako paziti, jer Facebook ima dosta stroga pravila i vrlo lako Vam mogu suspendirati account a onda je teško ponovno graditi mrežu prijatelja ili fanova od nule. Osim osobnog, na Facebooku možete otvoriti i radne profile, grupe, stranice (fan pages), kreirati aplikacije, postavljati oglase i još mnogo toga. Mnogo je ljudi kojima je Facebook glavni alat za internet zaradu.

Svjedoci smo da danas gotovo svaka iole ozbiljnija tvrtka ima svoj profil ili fan page na Facebooku i da se njihove reklame konstantno vrte na Facebooku. A što mislite, zašto oni to čine? Google + je nova društvena mreža koja pretendira nadmašiti čak i Facebook. Ne bih se želio upuštati u predviđanja što će s njom biti, ali za sada mi se jako sviđa jer nudi mnogo. Da zaključim, svaka osoba koju zanima zarada na internetu trebala bi imati svoj osobni profil na barem jednoj od društvenih mreža. To će vam olakšati posao, a i dovesti će Vam mnogo ciljanog, k tome još i besplatnog prometa jer je popularnost društvenih mreža ogormna.

P.S. Doživotni pasivni prihod možete početi ostvarivati već danas ako kliknete na link s početka ove rečenice. Link će Vas odvesti na stranicu gdje ćete dobiti sve relevantne informacije direktno na Vaš e-mail. Bit će mi veliko zadovoljstvo pomoći Vam da ostvarite veliki uspjeh.

P.P.S. Lajkajte moju Facebook stranicu i komentirajte članak. Kontaktirajte me ako želite saznati više informacija o tome kako započeti vlastiti internacionalni biznis već danas.

 

P.P.P.S. Preuzmite poklon e-knjigu “Kako Postati Vrhunski Bloger”


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *