Posao Kod Kuće

posao kod kuće Posao kod kuće  tema je današnjeg članka. Osim za mame koje su trenutačno na porodiljnom dopustu, članak je od iznimne koristi i za studente kao i za sve trenutačno nezaposlene te umirovljenike.

Svjedoci smo da je u RH više od 350,000 tisuća nezaposlenih, a ta brojka gotovo svakodnevno raste i iskreno, nisam baš uvjeren da će uskoro početi padati. Čak niti nakon ulaska RH u EU.

Posao je danas izuzetno teško pronaći, a ako ga i uspijete pronaći, gotovo sigurno je da ga nećete dobiti u struci, a više je nego upitno da li ćete za obavljeni posao redovno primati zasluženu plaću.

Međutim, hvala Bogu, danas imamo internet, a na internetu posla ima koliko Vam srce želi. Sve što Vam je potrebno da biste započeli vlastiti posao kod kuće jest računalo i internet veza.

Ključno je to da li ste Vi spremni RADITI i zato se to dobro zapitajte prije negoli nastavite čitati ovaj članak. Ako niste spremni na težak i predani red, molim Vas, nemojte nastaviti sa čitanjem ovoga članka. Hvala!

Ako zaista želite raditi na internetu, udobno se smjestite u Vaš naslonjač i nastavite sa čitanjem jer ću Vas pobliže upoznati sa činjenicama kako pokrenuti posao kod kuće i kako zaraditi na internetu.

Kako Pokrenuti Posao Kod Kuće – Dugoročni Projekti

1. ) SFI (Strong Future International)

Broj jedan mogućnost za zaradu na internetu iz udobnosti svoga doma. SFI kompanija pruža zaista izvanrednu mogućnost da razvijete posao kod kuće i to potpuno besplatno bez ikakvih početnih ulaganja.

Na raspolaganju imate vrlo veliki broj marketinških alata, savjeta i treninga, linkova za promoviranje ove fantastične poslovne mogućnosti, autoresponder i još mnogo toga što će Vam pomoći da pokrenete uspješan posao od kuće, kao npr. otvaranje svoje vlastite web trgovine.

Svima Vama koji se odlučite registrirati u SFI preko mog linka obećavam ogromnu podršku koju će Vam pružiti najbolji SFI tim u regiji, a čiji sam i ja član. Sigurno nećete ostati sami nakon što se registrirate budući da nikome to nije u interesu, ni Vama ni nama.

Nakon registracije dobit ćete od mene kao svog sponzora email poruku dobrodošlice sa uputstvima što trebate raditi u prvih 24 sata nakon registracije. Tih prvih 24 sata su od izuzetne važnosti za uspješno pokretanje posla. Kada to odradite, ponovno ćete dobili email što trebate dalje činiti kao i svu potrebnu drugu pomoć.

Kao dokaz da SFI posao funkcionira i da je itekako realan prilažem i sljedeće fotografije iz kojih možete zaključiti koliko sam predan i uspješan u ovome poslu te da ćete dobiti adekvatnu podršku s moje strane kako biste i vi postali uspješni.

posao kod kuće sfi

posao za mame sfi

 

 

Ana Srdinic-Kovacic

  Vera Anelic

 

posao kod kuće sfi WAVE3 CASH WINNER

 

Da biste radili kao SFI affiliate potrebno je znanje engleskog jezika, barem osnovno. Ovaj posao od kuće zahtjeva mnogo rada, a prije svega čitanja trening materijala kojega ima zaista mnogo.

Stoga, ako ste od onih što nemaju volje za čitanjem i napornim radom, najljubaznije Vas molim da se niti ne uključujete u posao kako ne biste tratili Vaše, moje i vrijeme mojega tima. Ako ste pak jedan od onih koji imaju volje naporno raditi i čitati, te pritom naučiti kako pokrenuti posao kod kuće i povećati svoje prihode, čekamo Vas.

Više informacija o tome što je i kako funkcionira SFI doznajte na blogu SFI Hrvatska.

Besplatna SFI registracija

2.) Napravite Vlastiti Blog

Vaš posao kod kuće možete dodatno proširiti i unaprijediti na način da napravite i pokrenete vlastiti blog na kojemu ćete redovno objavljivati članke vezane uz Vaš posao. Ovo je već znatno teži zadatak koji nije baš lako učiniti kao što se možda na prvi pogled čini.

Da biste napravili kvalitetan blog i dogurali ga u vrh rezultata pretrage na Google tražilici trebat ćete odraditi jako mnogo posla i izdvojiti mnogo vremena. No, ukoliko ste jedan od 350 i nešto tisuća nezaposlenih, možete svoje slobodno vrijeme iskoristiti da napravite nešto što Vam u budućnosti može donijeti iznimnu korist. U tome Vam mnogo može pomoći Google Sniper tečaj.

Želim vam skrenuti pažnju da ćete uštedjeti mnogo vremena i truda ako Vaš blog pokrenete na vlastitoj domeni sa plaćenim web hostingom nego da to učinite na nekoj od besplatnih blog platformi. Preporučujem Avalon ili Host Gator. Također, predlažem da pročitate sljedeće članke kako biste naučili više o tome kako da napravite vlastiti blog.

3.) Affiliate Marketing

Affiliate marketing jedan je od najzastupljenijih načina zarade na internetu. Istovremeno je i jedan od najprofitabilnijih jer provizije znaju dosezati iznose i do nevjerojatnih 75 %, a prema mojem dosadašnjem iskustvu to je najbolji posao na internetu. Problem je u tome što nažalost nije nimalo lagano i jednostavno uspjeti u affiliate marketingu.

Međutim, nije ni nemoguće. Posebno ako odlično vladate engleskom jezikom jer ćete onda biti u ogromnoj prednosti budući da Vaš blog ili web stranicu možete napraviti na engleskom jeziku i u potpunosti ju podrediti određenom affiliate proizvodu što ćete vrlo teško uspjeti sa blogom na hrvatskom ili npr. srpskom jeziku.

Više o temi affiliate marketing možete saznati klikom na link koji će Vas preusmjeriti na kategoriju o affiliate člancima koje sam ranije objavio na Internet Posao blogu.

4.) Kreirajte vlastiti proizvod

Prodaja vlastitog proizvoda na internetu može Vam omogućiti značajan izvor prihoda. Najveći problem je u tome što mnogi ne posjeduju nikakav vlastiti proizvod niti imaju ideju kakav bi proizvod mogli kreirati.

Međutim, poslužite li se Google tražilicom, vrlo brzo ćete dobiti pregršt ideja kakvi se proizvodi najčešće prodaju. Kada steknete uvid što je traženo i što se prodaje na Vama je da kreirate vlastiti proizvod i pokrenete vlastiti posao kod kuće.

Primjerice, možete napisati knjigu u elektronskom ili tiskanom izdanju o nečemu u što se iznimno dobro razumijete. Nemojte pisati knjigu o tome kako zaraditi na internetu ukoliko nemate dovoljno znanja i iskustva u tom području.

Vodite računa o tome da u knjizi na najjednostavniji mogući način čitatelju predstavite rješenje problema koje ga muči. Odlučite li se primjerice napisati knjigu o tome kako izgubiti kilograme, svakako u njoj iznesite Vaša osobna iskustva.

Pojasnite čitatelju na koji način ste Vi uspjeli riješiti problem i što čitatelj treba činiti kako bi riješio svoj problem. Svakako tekst potkrijepite relevantnim fotografijama.

Naravno, Vaš proizvod ne mora nužno biti knjiga, ona ovdje predstavlja samo primjer, izbor je neograničen. Ako ste npr. slikar, nećete pisati knjigu o tome kako slikate već ćete prodavati slike koje ste naslikali. Ako ste fotograf, radit ćete na tome da prodate fotografije itd.

5.) Mrežni marketing

Mrežni marketing, MLM ili multilevel marketing, kako Vam drago,  također može biti odličan izbor za posao kod kuće. Zapravo, to je jedan od najboljih poslova koje možete raditi iz razloga što nudi mogućnost ostvarivanja iznimno visokog profita.

Problem je u tome što mrežni marketing nije posao koji može raditi bilo tko, a možda još i veći problem je što ne možete znati koga će dobiti za mentora. Ako za mentora odaberete nekoga tko se neće maksimalno potruditi da Vam objasni proizvod te način na koji isti promovirati i prodavati, odmah odustanite jer sa 99,99 postotnom sigurnošću tvrdim da nećete uspjeti. Vaš mentor je najbitniji u cijeloj priči, posebno bitan na samome početku.

Posao je iznimno zahtjevan i u njemu mogu uspjeti samo oni najuporniji, nikako ne oni koji će odustati nakon što dobiju prvu “košaricu”. Mrežni marketing je na prilično lošem glasu uglavnom zbog velikog broja osoba koje ne razumiju na koji način se on treba raditi pa iz tog neznanja ugnjetavaju prijatelje, rodbinu, znane i neznane samo da bi ih uvukli u mrežu.

Siguran sam da ste čuli za Tupperware, Herbalife, Zepter, GDI… Sve su to kompanije koje se bave mrežnim marketingom. Osim njih, postoji još mali milijun MLM kompanija u čiju se mrežu možete uključiti i započeti sa radom.

U posljednje vrijeme na našim je prostorima najaktualniji Kyani, tu je još i Tiens te već ranije spomenuti Herbalife. Svi oni, na ovaj ili onaj način prodaju proizvode za poboljšanje zdravlja, a kako je svima važno biti zdrav, možda se baš tu krije prilika za Vas da pokrenete posao kod kuće.

Moram naglasiti da osobno nisam aktivan u niti jednoj MLM kompaniji. Razlog leži u tome da sam suviše posvećen drugim poslovima i za adekvatan rad sa MLM kompanijom jednostavno nemam dovoljno vremena.

Što ne znači da se u budućnosti neću okušati na tom polju… Za više informacija o tome što je i kako funkcionira multi level marketing kliknite na link.

6.) Sam svoj majstor

Ovaj odlomak mogao sam primjerice nasloviti “svaštara” i siguran sam da ne bih pogriješio. Naime, doista postoje neograničene mogućnosti u kojima ste možda majstor i pomoću kojih možete zaraditi novac na internetu radeći posao kod kuće.

Počev od sitnih ili krupnih kućnih popravaka preko davanja instrukcija, čuvanja djece, šetanja pasa, usluga prevođenja, heklanja, šivanja, pletenja, izrade web stranica i web dizajna, izrade drvenih predmeta i konstrukcija itd.

Ako posjedujete neke od gore navedenih vještina ili pak neke druge koje ovdje nisam naveo jer bi popis bio predugačak, maksimalno se potrudite da pustite glas o tome i posla Vam zasigurno neće nedostajati.

Obavezno koristite društvene mreže jer su one danas izuzetan marketinški alat. Također bi pod obavezno trebali imati vlastiti blog ili web stranicu sa plaćenom domenom i web hostingom ako želite da vas se shvati ozbiljno.

Svakako obratite pažnju na koji ćete način koristiti društvene mreže za promoviranje Vaših usluga. Vjerojatno ste i sami svjedoci kako mnogi korisnici na Facebooku spamaju svoje prijatelje sa linkovima bez ikakvog objašnjenja.

Nemojte to raditi jer Vam takav način promocije sigurno neće donijeti ništa dobroga. Naprotiv, nitko Vas neće shvaćati ozbiljno te ćete vrlo brzo biti označeni kao spamer.

Uvijek nastojte detaljno objasniti ono što nudite, budite iskreni i potrudite se ciljati posjetitelje jer, složit ćete sa mnom, nema smisla da nudite usluge čuvanja djece osobama koje djece nemaju.

Posao Za Mame

Kako sam u uvodu već naglasio, tema članka je posao kod kuće, a ideja je potekla od prijateljice koja me zamolila da joj pronađem posao za mame preko interneta. Svi savjeti i poslovi u njemu vrijede za bilo koga tko želi raditi i zaraditi na internetu.

Sve ove poslove sam osobno radio ili radim, a najbolji od njih pokazao se SFI Posao kojega sam ukratko pojasnio u gornjim recima ovoga članka. Nemojte se bojati, ne trebate biti računalni genije niti inovator da biste mogli ostvariti prihod radeći posao na internetu kod kuće. Čak ne trebate niti savršeno poznavati engleski jezik, možete raditi i sa osnovnim znanjem engleskog jezika, ali imajte na umu da ćete ipak  imati širi izbor mogućnosti ako savršeno baratate njime.

Posao Kod Kuće – 8 Najboljih Poslova Za Zaradu Na Internetu

Drage mame, nezaposleni, studenti i umirovljenici, slijedi popis 8 najboljih mogućnosti za obavljanje posla kod kuće. Počinjemo sa 3 preporuke za brzi početak, a potom nastavljamo sa 5 dugoročnih preporuka za obavljanje posla kod kuće. Preporučujem da ovaj članak svakako spremite na svoje računalo i u svoj web preglednik. Hvala Vam!

Kako Pokrenuti Posao Kod Kuće – Brzi Početak

1.) Freelancer

Započeo bih ovu listu poslova sa Freelancer web stranicom jer osobno smatram da je to najlakši način za početnike. Freelancer.com je da tako kažem online burza na kojoj registrirani korisnici diljem svijeta nude raznorazne vrste poslova u preko 100 kategorija. Ako ovdje ne uspijete pronaći posao, doista ne znam gdje ćete.

Prvo što je potrebno učiniti jest besplatno se registrirati sa svojim korisničkim imenom i lozinkom na Freelancer web stranici. Sam postupak registracije je više nego jednostavan te ga ovdje neću detaljno objašnjavati. Ako bilo gdje zapnete slobodno mi se obratite putem kontakt obrasca, email adrese ili na nekom od profila na društvenim mrežama.

Nakon što uspješno završite registraciju prvi sljedeći korak neka Vam bude uređivanje profila. Ovo je obavezan korak i molim Vas da mu pristupite s maksimalnom ozbiljnošću. Napunite svoj profil informacijama jer što više informacija o sebi navedete veća je mogućnost da kasnije dobijete posao.

Uredite Svoje Vještine

Sljedeći korak je da uredite Vaše vještine (edit skills). Dobro pazite koje ćete vještine označiti jer ćete moći aplicirati samo za one poslove koji se odnose na Vaše vještine!

Nemojte označavati vještine na brzinu jer ćete brzo doći do 20 označenih vještina, a onda više nećete mjesec dana moći ništa mijenjati. To se meni dogodilo, zato Vas na vrijeme upozoravam da i Vi ne učinite istu pogrešku.

Uzmite si dovoljno vremena da pregledate sve kategorije i tek kada ste 100 % sigurni u izbor označite pojedinu vještinu. Preporučujem Vam da ih za prvu ruku izaberete maksimalno pet jer Vam u suprotnom prijeti opasnost od prezauzetosti te nemogućnosti obavljanja nekog od ugovorenih poslova što za sobom povlači sankcije u vidu negativnih feedbackova i rušenja reputacije.

Kako Funkcionira Freelancer?

Na Freelancer.com sve se odvija na temelju bidanja. Npr. poslodavac objavi oglas da traži osobe za pretipkavanje dokumenata iz PDF u Word. Posloprimci tada daju svoje ponude odnosno bidove u obliku komentara na oglas, a poslodavac na temelju tih ponuda, Vašeg profila i feedbackova odlučuje kome će ponuditi posao.

Ako izabere baš Vas, obratiti će Vam se putem privatne poruke u kojoj će Vas detaljnije upoznati sa podacima o kakvom je poslu riječ, koji su njegovi uvjeti, koja je plaća i kakav je način plaćanja i sl. Na Vama je potom da procijenite da li Vam ponuda odgovara i da li ćete biti u mogućnosti izvršavati ponuđene uvjete koje je poslodavac stavio pred Vas.

Ako ponuđene uvjete smatrate zadovoljavajućima, javite se povratno poslodavcu i recite mu kada možete započeti sa poslom. U suprotnom, ljubazno se zahvalite poslodavcu na ponudi s objašnjenjem zašto ne prihvaćate uvjete posla. Nikada nemojte biti bezobrazni.

Koje Vještine Odabrati?

To naravno ovisi o Vama jer Vi najbolje znate koje vještine posjedujete i za koje poslove u skladu s istima imate namjeru aplicirati. Ipak, dopustite mi da Vam predložim da u “edit skills” označite Ebay i Internet Marketing (nalaze se u kategoriji Sales & Marketing). Razlog za to je što ćete na taj način moći gotovo odmah započeti raditi posao kod kuće.

Naime, na Freelanceru ima pregršt poslodavaca koji će Vam platiti određenu proviziju da na ebay ili nekoj drugoj sličnoj stranici prodajete njihove proizvode. To je apsolutno najlakši način za pokrenuti posao kod kuće.

Uvjet je da trebate imati aktivan PayPal nalog i Ebay seller account sa visokim postotkom pozitivnih feedbackova kao prodavač te Vam preporučujem da ga otvorite što prije možete jer će poslodavci na Freelanceru tražiti Vaš Ebay ID da provjere koliko imate feedbackova.

Ne očajavajte ako ste početnik, svatko mora od nekuda početi, pa tako ima poslodavaca koji će priliku dati i početnicima. Nemojte očekivati da ćete zaraditi milijune jer ćete kao početnik od strane Ebaya biti ograničeni mjesečnim limitom od 10 predmeta ili $ 500 za prodaju, ovisno o tome što dođe prvo na red. Ovo je inače podatak koji će Vam malo tko reći.

Ipak, možete sasvim solidno zaraditi jer se provizije kreću u rasponu od 15 do 30 % po prodanom predmetu, a ponekad i više. Jednoga dana kada Vam Ebay poveća prodajni limit Vaša zarada može narasti i do nekoliko tisuća dolara mjesečno.

Kako prodavati na Ebay?

Krenite polako, da se uvjerite kako cijeli proces funkcionira te prikupljajte feedbackove kao prodavač. Nakon 10 prikupljenih pozitivnih feedbackova kontaktirajte Ebay (telefonom) i zatražite povećanje prodajnog limita.

Ebay će Vas pitati što namjeravate prodavati te će Vas tražiti da im pošaljete preslike nekih osobnih dokumenata (osobna iskaznica, putovnica i sl.) te eventualno račune za predmete koje ćete prodavati u  budućnosti.

Ne brinite, račune ćete dobiti od Vašeg poslodavca na Freelanceru. Ako Vam ne žele dostaviti račune, nemojte ulaziti u suradnju s njima. Bitno je da istaknete Ebayu da ćete preprodavati proizvode od Vaših poslovnih partnera jer ako vas ulove u laži možete zaboraviti da ćete opet moći prodavati. Naravno, ako posjedujete neke vlastite proizvode za prodaju, navedite i njih.

Budite iznimno oprezni kao prodavatelj jer Ebay ima doista čudna pravila i može Vas suspendirati kao prodavača bez ikakvog objašnjenja. Na sva pitanja od strane kupaca odgovarajte ljubazno i što je moguće ranije, pokušajte dati sve od sebe da se kupac osjeća zadovoljnim pa čak i po cijenu da izgubite pokoji dolar.

2.) Online aukcije

U prethodnom odlomku već sam se dotakao Ebaya kao online aukcijske kuće pa ga ovdje više neću spominjati. Osim Ebaya postoje još mnoge druge online aukcijske web stranice preko kojih možete raditi posao kod kuće.

Neke od tih stranica su Amazon, iOffer, Etsy, eBid, Aukcije.hr, a osim njih, na Facebooku i drugim društvenim mrežama postoje mnoge grupe i stranice iste tematike.

Na svakoj od njih možete prodavati ili preprodavati razne stvari. Počistite kuću ili garažu, moguće je da pronađete mnoštvo stvari koje ne upotrebljavate, a koje vrlo lagano možete prodati na internetskim aukcijama i tako podebljati kućni budžet.

Najbolja takva stranica je TripleClicks jer je jedina koja omogućuje rezidualni prihod, što znači da kada netko kupi neki proizvod preko vašeg affiliate linka, on postaje vaš osobno referirani član i od svih njegovih idućih kupovina vi ostvarujete proviziju!

Primjerice, ručni radovi su na velikoj cijeni. Ukoliko posjedujete neku od vještina kojima stvarate ručne radove eto Vam savršene prilike kako zaraditi na internetu. Stavite to na internet i tržište će vam biti cijeli svijet, a mogućnost prodaje vrlo velika.

Drage mame, ako ste se ikada pitali kako zaraditi heklanjem, pletenjem, šivanjem i sl. a do sada niste imali ideju vjerujem da sam Vam ponudio rješenje za posao kod kuće.  Objavite Vaše radove na internetskim aukcijama, društvenim mrežama i forumima, napravite Facebook stranicu ili blog, obavijestite prijatelje i rodbinu.

Cijelom svijetu dajte na znanje čime se bavite i što prodajete. To će Vas koštati ponešto uloženog novca, ali će vam se na koncu višestruko isplatiti. Samo Vas molim nemojte spamati jer ćete doći na loš glas i upropastiti sav trud uložen u posao.

3.) Fiverr

Najpopularnija mikro web stranica na svijetu na kojoj možete nuditi na prodaju svoje usluge u 12 kategorija i preko 100 podkategorija. Na Fiverru možete prodavati doista svašta po jedinstvenoj cijeni od $ 5 od čega Vama pripada $ 4 nakon obavljenog posla.

Vjerojatno će Vam se to činiti malo na prvi pogled, ali nemojte nikako odbaciti ovu mogućnost zarade na internetu. Uzmimo za primjer da se bavite dizajnom i kreiranjem logotipa. Za jedan napravljeni logo dobiti ćete $ 4, ali multiplicrajućom prodajom možete zaraditi mnogo više.

Ovo sam naveo kao primjer zato što je to dosta traženo na Fiverr, a može se zaraditi pristojan novac. Naravno, ako doista znate izrađivati logotipe u Photoshopu ili nekom sličnom programu za obradu fotografija.

Osim Fiverra postoji još mnogo sličnih stranica na kojima možete raditi posao kod kuće, a neke od njih nude zaradu od čak $ 50. Postoji čak i hrvatska verzija Fiverra, zove se Konektalo, ali teško je očekivati da ćete tamo uspjeti zaraditi pristojan novac.

Primjer za to je prva hrvatska kopija Fiverra na adresi fajver.com koja više nije aktivna što dovoljno govori o tome koliko je njenom osnivaču donijela profita. Više o drugim mogućnostima zarade pogledajte klikom na link resursi za webmastere.

 

 

Posao Kod Kuće – Završna riječ

Želim čestitati svima Vama koji ste pročitali kompletan članak jer ste time poduzeli prvi korak prema tome da pokrenete vlastiti posao na internetu. Činjenica da ste izdvojili svoje dragocjeno vrijeme na čitanje članka jasan je znak da ste ozbiljno zainteresirani za posao kod kuće i kao takav imate velike šanse doista i uspjeti što Vam od srca želim.

Recite svoje mišljenje

Kakvo je Vaše mišljenje na temu današnjeg članka? Da li Vam se sviđaju prijedlozi izneseni u ovome članku? Koristite li možda neki od navedenih poslova ili se tek namjeravate okušati u njima?

Imate li Vi neku poslovnu ideju koja nije navedena u članku? Pozivam Vas da Vaše mišljenje iznesete u komentarima ispod članka. Bilo bi zaista lijepo i svrsishodno pročitati otvorenu diskusiju na temu posao kod kuće.

PODIJELI_BLOG_INTERNET-POSAO

Incoming search terms:

 • posao od kuće
 • posao od kuce
 • posao kod kuce
 • poslovi kod kuće
 • posao preko interneta
 • rad od kuće
 • rad od kuce
 • rad kod kuce
 • poslovi od kuce
 • ideje za posao kod kuće

53 Comments on this article. Feel free to join this conversation.

 1. Marija Jurkovic 19/02/2014 u 13:55 - Reply

  Poštovani;
  redovno pratim vašu stranicu i jako mi se sviđa vaš način da i nama koji nemožemo nikako doć do posla da pokušamo na razne načine. samo tako nastavite !!
  Moje pitanje je ja sam mlada majka koja ima sina od 2 godine i ukljucila sam se u SFI grupu s velikim ciljem i zeljom da postignem nešto. Jer jedino u toj kompaniji vidim da je sve iskreno i da uz puno truda i rada se može postic dosta toga. Kako vas mogu naći da SFI da uz vašu pomoć mogu napredovat.

  Unaprijed zahvaljujem i srdacan pozdrav

  • Bernard Matić 20/02/2014 u 12:17 - Reply

   Poštovana gospođo Marija,
   Zahvaljujem na komplimentima. Kako niste dio mog tima u SFI poslao sam vam e-mail s nekoliko pitanja.
   Srdačan pozdrav,
   Bernard

 2. Ante 25/01/2014 u 09:34 - Reply

  Poštovani ,

  već sam jako dugo u poslu s klijentima samo druge branše građevinarstva , no to malo u današnje vrijeme postaje sve teže i teže , no unatoč tome nisam nikako odustao . Pročitao sam vaš blog te me jako zaintersirao jer imam dosta slobodnog vremena cca 3 H po danu , stoga bi se htio pridružiti SFI kompaniji , ali nailazim na jedan problem a to je poznavanje engleskog jezika , učio ga jesam ali me nikada nije zanimao stoga sam jako slab u tom pogledu , ali imam jako veliku volju . Molim vas da mi u predložite šta raditi u mom slučaju .

  Kako doći do kupaca , kako kontaktirati sa sfi kompanijom , kako se prijaviti , imate li koju video pomoć , pišite mi na mail : ante.juricicst@gmail.com

  • Bernard Matić 25/01/2014 u 12:51 - Reply

   Poštovani,
   Zahvaljujem na odvojenom vremenu za posjetu bloga i ostavljeni komentar.
   Odgovor na Vaše pitanje poslan je na Vašu e-mail adresu.
   Nadam se da ćemo uspješno surađivati u SFI.
   Srdačan pozdrav,
   Bernard

 3. ivona 16/01/2014 u 18:58 - Reply

  Odličan članak, vrlo informativan i koristan!!
  Ja sam se već (zahvaljujući Vama) registrirala na stranicu freelancer i počela se lagano biddati za poslove. Također sam napravila account na pay palu. E sada, budući da na freelanceru ima puno previše informacija o transakcijama među kojima sam se uspijela potpuno izgubiti zamolila bih Vas da mi samo u par rečenica objasnite proceduru baratanja sa tim pay palom i trebam li ja svom poslodavcu dati neke svoje podatke ili on samo negdje klikne plati, ja dobijem novac i onda trošim? :D

  Hvala Vam najljepša na odgovoru i na ovom članku, lijep pozdrav :)

  • Bernard Matić 21/01/2014 u 12:57 - Reply

   Poštovana,
   U pravilu će vam poslodavci sve objasniti. S njima dogovarate sve uvjete.
   Pozdrav,
   Bernard

 4. Leonardo 10/01/2014 u 19:42 - Reply

  Poštovani gospodine Bernard,svoju trenutnu, dakako i nezavidnu situaciju mogu u potpunosti poistovjetiti sa gore navedenim komentarima.Zanima me svaki realan i legalan posao pa zašto ne i ovaj, no zanima me i kako do ovim poslom zarađenog novca ako imaš blokirani račun kao na žalost mnogo građana

  • Bernard Matić 10/01/2014 u 21:22 - Reply

   Poštovani gospodine Leonardo,
   Isplata novca je najmanji problem budući da se obavlja na Payoneer karticu koja nije vezana za nikakav račun.
   Prag za naručivanje kartice iznosi samo $ 20 što znači da čim zaradite prvih $ 20 na kućnu adresu dobivate karticu.
   S Payoneer karticom možete kupovati ne samo online već i u našim trgovinama, na benzinskim crpkama, bilo gdje…
   SFI je kompanija koja posluje na internetu od 1998. godine što je najbolji dokaz koliko je posao realan i legalan.
   Uostalom, posljednjih šest mjeseci radim isključivo sa SFI. Sve ostalo što sam do sada radio i na čemu sam solidno
   zarađivao jest jedna velika NULA naspram potencijalu koji ima SFI.
   Jedini “problem” većini ljudi predstavlja to što na zaradu treba čekati neko vrijeme što opet ovisi o sposobnostima
   pojedinca. Netko $ 20 zaradi odmah prvi mjesec, nekome pak trebaju tri mjeseca.
   Netko se poslu posveti 10 sati dnevno, a netko 10 minuta. Naravno da će onaj koji desetak sati dnevno radi prije zaraditi nego
   onaj koji radi 10 minuta.

   Srdačan pozdrav,

   Bernard

 5. Jasna Gajić 06/01/2014 u 12:10 - Reply

  Poštovani,
  Želja mi je početi nešto raditi putem interneta.
  Uskoro ću u mirovinu i htjela bih nešto započeti. Možete li mi dati neke upute?

  Zahvaljujem,

  Jasna Gajić

  • Bernard Matić 09/01/2014 u 23:37 - Reply

   Poštovana gospođo Jasna,
   Smatram da sam u članku dao dovoljno uputa.
   Ako tražite preporuku onda je moja definitivna preporuka SFI kompanija.
   Srdačan pozdrav,

   Bernard

 6. Emina 20/11/2013 u 14:28 - Reply

  Pocecu, ukratko, s tim da sam trenutno u OCAJNOJ materijalno-finansijskoj poziciji, samim tim i psiho-fizickoj… Nezaposlena, suprug ostao bez posla, troje djece i nikakva perspektiva! Pocela sam citati Vas clanak, poluzainteresovano, a sad ste mi ulili onaj tracak nade, motivacije i snage da pokusam sa dna uhvatiti zrak na povrsini vode.
  Hvala Vam na tome!

  • Bernard Matić 20/11/2013 u 15:51 - Reply

   Pozdrav Emina. Hvala Vam lijepo na odvojenom vremenu da posjetite Internet Posao blog te ostavite komentar. Drago mi je da sam uspio u Vama pobuditi nadu, motivaciju, pa i snagu. Razumijem da Vam nije lako. Depresijom ništa nećete postići. Potrudite se da počnete razmišljati i govoriti o pozitivnim stvarima, okružite se pozitivnim ljudima, a one negativne kojima ste sasvim sigurno okruženi, izbjegavajte u što širem luku. Vjerujte u sebe i svoje sposobnosti. Doći će bolji dani za Vas, siguran sam u to.
   Srdačan pozdrav,

   Bernard

 7. Lorena 18/11/2013 u 12:47 - Reply

  Poštovani gospodine Bernard,

  Hvala Vam na ovom članku koji u ovim vremenima ipak budi neku nadu. Vjerujem da postoji mogućnost zarade preko interneta uz određenu dozu zalaganja i truda. Također ja sam isto jedna od majki čija je trudnoča nagrađena otkazom. Vrlo rado bi pokušala neki naćin zarade preko interneta, ali postoji problem a to je engleski jezik. Naime nikad ga nisam učila u školi (da ima i takvih), te mi pisani engleski stvara probleme. Razumijem ga i sporazumjevam se na engleskom ćist O.K. ali nažalost u pisanom obliku nula bodova. Aktivno se služim talijanskim , pa Vas najljubaznije molim ako i meni možete pomoć?
  Unaprijed zahvaljujem

  • Bernard Matić 18/11/2013 u 13:04 - Reply

   Poštovana gospođo Lorena,
   Zahvaljujem na vremenu koje ste odvojili da biste pročitali članak, kao i na Vašem komentaru.
   Da, nažalost, živimo gdje živimo i u vremenu kakvom živimo. Umjesto da naša draga Vlada potiče natalitet, ona podržava poslodavce koji ga “nagrađuju” otkazima.
   Hvala Bogu, danas ipak živimo u doba interneta pa si možemo naći posao za koji ćemo biti plaćeni bez da fizički moramo odlaziti iz svoga doma. Nema ništa ljepše od toga.

   Lorena, ako razumijete engleski i uspijevate se sporazumjevati onda neće biti problema sa pisanjem na engleskom. Naime, na internetu postoje mnogi besplatni alati za provjeru pravopisa i gramatike koji vrlo dobro obavljaju svoju zadaću. Niti ja nikada u školi nisam učio engleski, sve sam naučio potpuno besplatno na internetu.

   Također, talijanski jezik možete upotrijebiti u zemljama s talijanskim govornim područjem.
   Pročitajte molim Vas tekst sa linka ispod, pa mi se povratno javite ako budete zainteresirani za taj posao. Bolje od toga Vam ne mogu ponuditi.

   SFI Posao

   Srdačan pozdrav,

   Bernard

 8. Kristina 13/11/2013 u 15:32 - Reply

  Postovanje,
  Ja sam jos jedna novopecena mama, koja razmislja o promjeni posla, tj, napustanja posla koji me ceka, sa poslom kod kuce. ( netko ce reci da sam mozda blesava, ali trebam i zelim promjenu). Godinama sam radila vani, engleski jezik je jos uvijek na nekoj visini. Htjela bi malo prouciti vas materijal, kao i o e bay-u. Bila bih zahvalna da mi predlozite nesto. Hvala na motivirajucem clanku.

  • Bernard Matić 13/11/2013 u 20:58 - Reply

   Poštovana Kristina,
   Zašto mislite da će netko reći da ste blesavi? Ja bih rekao da je blesav onaj koji Vam to kaže.
   Promjene su neophodne, pogotovo ako ste nezadovoljni sa poslom koji obavljate.
   Poslao sam na mail jedan prijedlog odnosno preporuku. Provjerite o čemu je riječ pa se čujemo.
   Srdačan pozdrav,

   Bernard

 9. Lea 10/11/2013 u 18:07 - Reply

  Poštovani, vrlo zanimljiv i koristan članak, pročitala sam ga od A do Ž. Trenutno sam nezaposlena i svaki vid zarade je dobrodošao. Zainteresirala me posrednička prodaja preko Ebaya. Možete li mi malo podrobnije objasniti ovu zaradu preko prodaje na Ebayu kako svojih stvari a kako dalje i tuđih kao posrednik. Također i samu registraciju na Ebayu i PayPalu i korake. Hvala

 10. Slobodanka Ivancevic 09/11/2013 u 13:21 - Reply

  Čovek čini čuda ako postavi sebi realne cilje a onda sledi to i uporno radi na ostvarivanju sopstvenih ciljeva.Nije to nimalo lako,ali je sigurno da uspeh stiže samo treba biti dovoljno uporan i strpljiv

  • Bernard Matić 09/11/2013 u 17:00 - Reply

   Upravo tako. Kod nas je problem što bi svi do novca preko noći ili u mjesec dana, a da ne rade ništa. Kad bi to tako bilo, svi bismo bili bogataši zar ne? A pošto to nije tako, jasno je zašto je mnogo više siromašnih nego bogatih. Našim je ljudima problem uložiti u vlastiti internet posao 30-ak dolara mjesečno, ali im zato nije nikakav problem pola plaće ostaviti u kladionici ili kavani, te potom proklinjati zlu sreću i državu u kojoj se rodili :).

 11. Saša 07/11/2013 u 13:11 - Reply

  Pozdra,

  Imam dosta skilova koje bi se moglo iskoristi, kao prvo radim kao voditelj trening tima (obučavanje telesels agenata za prodaju preko telefona) znači prodaju i psihologiju prodaje imam u malom prstu.
  Radio sam i kao trener prodaje u Studio Moderni (top shop, dormeo itd.) I to uspješno zato što me bivši direktor gore navedene firme pozvao u trenutnu firmu u kojoj radim na navedenom radnom mjestu. Ako Vam mogu bilo kako biti od pomoći zamolio bih Vas da me kontaktirate. Njemačkim jezikom se služim odlično a i Engleskim se služim dobro. Uvijek sam zainteresiran za dodatnu zaradu, usavršavanje i učenje. Zamolio bih Vas za savjet i koja bi opcija bila najbolja u skladu sa mojim mogućnostima. Hvala!

  • Bernard Matić 08/11/2013 u 00:04 - Reply

   Poštovani gospodine Saša,

   Prema Vašim referencama koje ste iznijeli u komentaru, smatram da ste idealan kandidat za posao u SFI kompaniji.
   To je posao u kojemu ste sam svoj šef. Sa Vašim referencama, s tolikim znanjem i iskustvom, ne biste više morali raditi za nekoga, već za sebe.

   Više informacija o SFI možete pogledati na linkovima:

   http://www.internet-posao.net/sfi-posao/
   http://www.sfihrvatska.com

   Registracija u SFI je u potpunosti besplatna te nema nikakvih skrivenih kasnijih troškova.
   Ja sam trenutačno na Silver Team Leader poziciji, a moj tim broji 765 članova trenutno, te ta brojka svakodnevno raste.

   Pogledajte linkove koje Vam šaljem u ovome mailu da malo bolje steknete dojam o kakvom se izuzetnom poslu ovdje radi.
   Ako se odlučite za registraciju preko mog linka, ja ću postati Vaš direktni SFI sponzor i bit ću Vam na raspolaganju za svesrdnu pomoć u vezi posla.

   Isto tako, imamo forum za podršku SFI članovima s područje ex YU, te Facebook grupu za podršku SFI članovima iz cijeloga svijeta (uskoro će i za njih biti forum). Pored toga, dvaput tjedno imamo i live webinare na kojima se uživo suradnicima objašnjava posao, a na kojima možete zaista mnogo naučiti.

   SFI je američka kompanija koja posluje online od 1998. Godine. Radi se o vrlo, vrlo ozbiljnom poslu za koji nas kompanija redovito i uredno isplaćuje svakog 15-og u mjesecu. Nadam se da ćete ozbiljno razmotriti ovu ponudu i veselim se našoj budućoj suradnji.

   P.S. Šteta što niste ostavili ispravan email da Vam mogu poslati detaljnije upute.

   Srdačan pozdrav,

   Bernard Matić

 12. Marija 21/10/2013 u 11:40 - Reply

  Poštovani,jedna sam od onih mama koje bi rado zaradile od kuće i time pridonjele kućnom buđetu u ova teška vremena. Do sada sam prije djece radila svašta i svaki posao mi je bio izazov koji sam uspješno savladala i tako ostvarivala svoje snove,ali kao i mnoge druge mlade mame svi moji snovi su sa trudnoćom pali u vodu,jer danas u ovoj našoj državi ako si trudnica poslodavci te gledaju kao da imaš zaraznu bolest. Tako sam došla do Vašeg članka jer sam aktivni tražitelj posla. Svaka čast na članku i jako sam zainteresirana za zaradu od kuće,ali iskreno imam osjećaj da bih se pogubila u svemu ovome pa Vas molim za pomoć,od kud da krenem? Koristim se internetom svakodnevno i poznavatelj sam engleskog jezika ali ništa profesionalno već ono osnovno,hvala unapijed! Lp

  • Bernard Matić 21/10/2013 u 21:32 - Reply

   Poštovana gospođo Marija,
   Drago mi je da ste ostavili ovako konkretan komentar. Ujedno, zahvaljujem Vam i na pozitivnim kritikama.
   Razumijem Vas u potpunosti, surađujem s majkama koje se nalaze u identičnoj situaciji.
   Pošto ste napisali da vam je do sada svaki posao bio izazov koji ste uspješno savladali, uopće ne sumnjam
   da ćete savladati i ovaj koji Vam nudim. Posebno što poznajete engleski jezik te će Vam biti mnogo lakše.
   Poslao sam vam maloprije e-mail. Javite mi se nakon registracije, a možete i prije ako imate dodatnih pitanja.
   Srdačan pozdrav.

   Bernard

 13. Almira 20/10/2013 u 18:36 - Reply

  Poštovani,svaka čast na ovome članku.Pročitala sam jako puno “savjeta i instrukcija” na ovu temu i sve su bile tipa:”zarađujem gotovo ništa ne radeći sjedeći u naslonjaču,a čekovi sa velikim sumama samo stižu.Uplatite 200-300 kn i poslat ću Vam detaljne upute ili knjigu kako i Vi to možete postići”.Prvi put sada u Vašem članku doznajem dosta korisnih podataka bez ijedne kune.Skidam kapu!U prethodnim komentarima vidim da dosta ljudi želi da im pošaljete upute o prodaji preko e-baya.Ja sam isto jedna od njih.Mislim da biste trebali ovdje staviti jedan članak o toj vrsti prodaje,tako ćete poštediti i sebi trud da šaljete svakom pojedinačno.Želim Vam svako dobro i uspjeh.Srdačan pozdrav!

  • Bernard Matić 21/10/2013 u 09:49 - Reply

   Poštovanje Almira,
   Zahvaljujem na pohvalama. Pa, baš zato što sam i ja ranije čitao mnogo sličnih “savjeta i instrukcija” od raznih “gurua” koji obećavaju brda i doline samo da kupite njihov proizvod sam se i odlučio udariti im kontru i otvoriti narodu oči da nije baš samo tako lagano zarađivati na internetu.
   Treba se itekako potruditi i namučiti da bi se moglo zaraditi.

   Članak o tome kako prodavati na eBayu je objavljen 23.06.2013.
   Možete ga pronaći klikom na ovaj link:
   http://www.internet-posao.net/kako-prodavati-na-ebayu/

   Srdačan pozdrav,
   Bernard

 14. Ivica 12/10/2013 u 19:39 - Reply

  Poštovani,

  zanima me prodaja preko eBay. Najviše od svega kako opisati određeni proizvod i tko plaća poštarinu?
  Inače sve pohvale za Vaš članak.
  Hvala unaprijed
  Ivica

 15. Marko 04/10/2013 u 14:23 - Reply

  Poštovani gospodine Bernard!
  Prije svega želio bih pohvaliti članak i cijelu stranicu, zbilja je pun korisnih informacija i za svaku je pohvalu.
  Nadalje, prije nekog vremena počeo sam s istraživanjem velikih mogućnosti zarade na internetu i sakupio sam podosta korisnih informacija, međutim došao sam do poteškoće u prepoznavanju gdje točno krenuti. Izgubio sam se malo u svemu tome, pa bih vas ovom prilikom htio upitati sa čime bi bilo najbolje krenuti? Tj. što bi bilo najjednostavnije. Spreman sam na to odvojiti dnevno više od 2 sata.
  Hvala :)

  • Bernard Matić 05/10/2013 u 01:52 - Reply

   Poštovani gospodine Marko,

   Srdačno se zahvaljujem na pohvalama.
   Na Vaše konkretno pitanje dat ću vam jednako takav odgovor.
   Najbolje Vam je krenuti sa SFI. Više informacija o tome možete
   pronaći na mojoj početnoj stranici, a ako želite prečicu ispod je
   link za registraciju u SFI.

   http://www.sfi1.biz/12867278

   Ako se odlučite na registraciju od mene dobivate sve upute kako
   započeti sa radom, kao i kontinuiranu pomoć u daljnjem radu.
   Ja sam sve svoje online poslove stavio na stand by poradi SFI
   koji je apsolutno najbolji internet posao koji sam u svojih 5
   godina rada na internetu probao.

   Registracija je potpuno besplatna, dakle izgubiti ne možete ništa,
   a dobiti možete mnogo.

   Srdačan pozdrav,

   Bernard

 16. Iva 03/10/2013 u 21:54 - Reply

  Poštovani,

  molila bih Vas da mi pošaljete korake registracije na ebay-u obzirom da planiram prodavati svoje osobne stvari.

  Oduševljena sam sa svim napisanim! Samo naprijed :)

  Lijepi pozdrav

  • Bernard Matić 05/10/2013 u 01:35 - Reply

   Poštovana Iva,

   Upute o tome kako prodavati na eBay proslijeđene su Vam na email.

   Lijep pozdrav,

   Bernard

   • Bernard Matić 05/10/2013 u 01:40 - Reply

    Također, Iva, zahvaljujem na pohvalama i ohrabrenju.

 17. Darko 17/09/2013 u 20:12 - Reply

  Pozz,
  moram priznati da je ovo jedini blog na kojem sam zastao, pročitao, a i komentirao. Svaka čast, kapa do poda. Na ebay-u kupujem svakodnevno pa bi me zanimalo kako i prodavat. Bio bih vam zahvalan kad bi poslali naputke o prodaji. Unaprijed zahvaljujem

  • Bernard Matić 17/09/2013 u 23:07 - Reply

   Pozdrav Darko. Puno hvala na pohvalama, one mi zaista mnogo znače jer mi odaju priznanje da radim kvalitetan posao na blogu.
   Upute “Kako Prodavati na eBay” u PDF formatu čekaju Vas u Vašem email inboxu.
   Srdačan pozdrav,
   Bernard

 18. Anita 15/09/2013 u 21:20 - Reply

  Poštovani gospodine Matiću,
  moram Vam priznati da ste me zaiteresirali za prodaju na eBay jer sam godinama eBay-kupac ali samo u Njemačkoj.
  Sada sam bez posla i trenutno živim u Hrvatskoj pa me zanima prodaja i pravila kojih se mora pridržavati kod prodaje za nekog drugoga,gdje naći te trgovce i kako stupiti s njima u kontakt.
  Dobro govorim i pišem njemački pa bi mi tržište s njem. govornim područjem bilo poželjnije.Imala sam još pitanja ali se bojim da Vam je previše ali Vas molim da mi proslijedite mail s osnovnim informacijama.
  Hvala Vam što ste podijelili svoja iskustva s nama!

  • Bernard Matić 16/09/2013 u 08:21 - Reply

   Poštovana gospodjo Anita,
   Upute o tome kako prodavati na eBay poslao sam Vam na email.
   Ako imate još pitanja, nemojte oklijevati s postavljanjem istih.
   Srdačan pozdrav,
   Bernard

 19. Mirko 14/09/2013 u 18:58 - Reply

  Imam dva fakulteta, nisam mogao da nadjem posao tri godine. Kada mi je sve doslo preko glave, odlucio sam se za rad od kuce. Na par sajtova sam nasao dosta toga o affiliate marketingu, posle par nedelja ucenja dobro sam savladao ovu materiju. Ako zelite da razmenimo savete, pisite mi na micro.niche@yahoo.com

  • Bernard Matić 16/09/2013 u 08:20 - Reply

   Pozdrav Mirko. Drago mi je da ste prepoznali affiliate marketing kao izuzetnu mogućnost za zaradu novca od kuće. Želim vam mnogo uspjeha. Što se savjeta tiče, slobodno ih možemo razmjenjivati i ovdje.
   Srdačan pozdrav,
   Bernard

 20. Suzana 26/08/2013 u 19:20 - Reply

  Poštovani, evo još jedna mama koja želi raditi od kuće. Bila bih zahvalna kad bi mi poslali mail kako zaraditi na ebayu, a i zahvalna sam na svim objavljenim tekstovima.

  • Bernard Matić 09/09/2013 u 22:48 - Reply

   Poštovana mama Suzana,
   Email s uputstvima o prodaji na eBayu upravo poslan na Vašu adresu.
   Isprike zbog kašnjenja.
   Srdačan pozdrav,
   Bernard

 21. Masimo 24/07/2013 u 10:15 - Reply

  Članak je odličan,sveobuhvatan,jasan a opet nije preobiman,super.Mnogo sam citao ma ovu trmu po inernetu i ovo je svakako jedan od najboljih textova.
  Mene interesuje da li se moze prodavati preko ebaya iz Bosne i Hercegovine,pitam zato sto nisam siguran da li funkcionise Paypal.Ako moze molim Vas da mi proslijedite mail,koji ste poslali leoni.
  Hvala lijepo ,sve cestitke i sve najbolje u daljnjem radu!

  • Bernard Matić 24/07/2013 u 23:55 - Reply

   Pozdrav Masimo! Hvala na pohvalama i lijepim željama. Proslijedio sam Vam email.
   Što se tiče prodaje iz BiH moram reći da nisam siguran.
   Kako vam ne bih dao pogrešnu informaciju, molim Vas za malo strpljenja,
   dok ne provjerim s kolegama iz BiH.
   Zdravi i veseli bili!

 22. Milos Somborac 15/07/2013 u 00:20 - Reply

  Jako dobar članak u kome ste gotovo sve obuhvatili. Uopšte ceo blog vam je krcat kvalitetnim i korisnim informacijama o načinima zarade od kuće i internet poslovima.

  • Bernard Matić 15/07/2013 u 08:55 - Reply

   Miloše, najljepše Vam hvala na pozitivnim kritikama. Vrlo me veseli da ste prepoznali vrijednost informacija koje čitatelji mogu pronaći na ovome blogu. A s obzirom da se i Vi sami bavite ovom tematikom, Vaše pohvale doista mi mnogo znače te me motiviraju na dodatan rad.
   S poštovanjem,
   Bernard

 23. MILOS 28/06/2013 u 01:57 - Reply

  DA li je realno zaradjivati ovakve pozamasne sume na internetu,prodavanjem nekakvih predmeta?

  • Bernard 28/06/2013 u 08:50 - Reply

   Poštovani gospodine Miloš,
   Zahvaljujem se na Vašem komentaru, odnosno pitanju.
   Moj odgovor glasi: Da, realno je zarađivati novac na internetu. Naravno, trebate imati na umu da se nećete obogatiti preko noći već da je potrebno mnogo učiti i raditi da bi se postigao rezultat s kojim ćete biti zadovoljni.
   Ljudi npr. na fiverr.com zarađuju sasvim lijepe svote novca prodavajući doslovce “gluposti”. To je onako, najbanalniji primjer koji Vam mogu dati da se uvjerite da to može svatko. Pogledajte članak Kako Zaraditi na Fiverr.com da se uvjerite.
   S druge strane, netko može napraviti WordPress plugin i na njemu zaraditi jako dobar novac. Odličan primjer za to je gospodin Vladimir Prelovac.
   Lijep pozdrav,
   Bernard

 24. leona 13/06/2013 u 11:36 - Reply

  Poštovani,

  interesira me kako početi s prodajom na ebayu. Korak po korak – od same registracije na ebayu i pay palu… do isplate na moj bankovni račun.

  S poštovanjem,
  leona

  • Bernard 13/06/2013 u 14:50 - Reply

   Poštovana,

   Upute o tome kako prodavati na eBay proslijeđene su na Vaš e-mail.
   Lijep pozdrav!

 25. Gordana 10/03/2013 u 12:51 - Reply

  Sjajno, upravo sam trebala informacije takve razine. Znam da sam jedna od mnogih u nastojanju učiniti svoj život dostojnijim, no imam pregolemi hendikep – engleski mi je gotovo neupotrebljiv! Moji jezici su, pored hrvatskog, talijanski i ruski, pa, ako imate neke sugestije…
  Srdačno, Gordana

  • Bernard 10/03/2013 u 15:01 - Reply

   Poštovana Gordana,
   Zahvaljujem na komentaru.
   Najbolja sugestija koju Vam mogu dati jest da se posvetite učenju engleskog jezika. Što zbog srama, što zbog straha, ljudi često podcjenjuju svoje poznavanje engleskog jezika pa na kraju ispadne da znaju više nego što misle. Osim toga, na internetu postoji mnoštvo alata koji Vam mogu pomoći u prevođenju i provjeri gramatike i pravopisa, kao što je npr. Spell Check Plus.Vi najbolje znate koje vještine posjedujete, pa bih Vam savjetovao da se njima podredite. Možda da pokušate napraviti vlastiti blog ili Facebook stranicu na kojima ćete dijeliti i promovirati Vaša znanja i vještine. Također, možete prodavati proizvode na aukcije.hr. Nažalost, talijanski i ruski jezik ne koristim pa nisam upoznat s načinima na koji biste ih mogli iskoristiti. Trebali biste to malo istražiti na Google-u, ali svakako poradite na učenju engleskog jezika jer Vam to otvara nebrojene mogućnosti.
   Zdravi i veseli bili!

 26. Bernard 23/02/2013 u 00:34 - Reply

  Poštovana gospođo Vera,
  Prije svega želim Vam zahvaliti na izdvojenom vremenu koje ste proveli na ovome blogu kao i na komentaru koji ste ostavili. Kao što ste Vi kako kažete oduševljeni ovim blogom, jednako sam i ja oduševljen Vašim komentarom budući da mi on dokazuje da radim kvalitetan posao na blogu i da je sadržaj bloga od koristi cjenjenim čitateljima. Moje iskreno mišljenje je da godine uopće nisu bitne da biste radili na internetu. Bitno je da imate volju i želju za učenjem i da budete uporni i ustrajni jer vjerujte mi, znam, bit će onih koji će Vas nažalost sputavati. Nemojte to dozvoliti. Gospođo Vera, sve što niste razumjeli i što god Vas zanima budite slobodni pitati me u komentarima članaka , putem kontakt forme, na društvenim mrežama ili direktno na email adresu info@internet-posao.net. Maksimalno ću se potruditi odgovoriti na sva Vaša pitanja u najkraćem mogućem roku. Možete računati na moju pomoć. Želim Vam svako dobro.

 27. Vera 23/02/2013 u 00:08 - Reply

  Poštovani gospodine Matiću već neko vrijeme istraživam na internetu mogućnosti zarade ,ispočetka dosta skeptično i s dozom nepovjerenja i mogu reći da sam pročitala dosta toga ali kad sam slučajno pronašla vašu stranicu ne mogu Vm opisati kolko sam bila oduševljena.Ovo govorim iskreno bez pretjerivanja jer u startu moram reći da sam u kasnim 50 tim i da ne spadam u one koji dobro poznaju sve mogućnosti suvremene tehnologije ali nastojim naučiti i zato sam stalno u potrazi za takvim stranicama.Sve ste dobro i opširno objasnili puno toga što sam željela saznati ali ne mogu lagati i reći da sam sve razumjela ,ali želim raditi i posao mi je neophodan.

Leave A Response