Pravila privatnosti

Ova pravila o privatnosti reguliraju način na koji ovaj blog prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije na stranici http://www.internet-posao.net/

Osobni identifikacijski podaci

http://www.internet-posao.net/ može prikupljati osobne podatke korisnika na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, pretplate na newsletter i ispunjavanje obrazaca.

Korisnici mogu biti upitani za ime, e-mail adresu, telefonski broj. Korisnici mogu, međutim, posjetiti stranicu http://www.internet-posao.net/ potpuno anonimno.

http://www.internet-posao.net/ prikupljat će osobne podatke od korisnika samo i isključivo ako korisnici dobrovoljno ispune tražene podatke. Korisnici uvijek mogu odbiti dostaviti osobne identifikacijske informacije, s time da to može spriječiti njihovo sudjelovanje u određenim aktivnostima.

Kako koristimo prikupljene informacije?

http://www.internet-posao.net/ sakuplja i koristi osobne podatke korisnika za sljedeće svrhe:

  • Za poboljÅ¡anje usluge registriranim članovima
  • Za slanje e-mail poruka korisnicima sa informacijama o poslu

Kako štitimo Vaše podatke?

Koristimo sigurnosne mjere za zaštitu od neovlaštenog pristupa, izmjena, otkrivanja i uništavanja vaših osobnih podataka koje dobrovoljno unesete. Vaši podaci nikada nećete biti proslijeđeni trećoj strani.

Neovisne Web stranice

Korisnici mogu naći reklamni ili drugi sadržaj na našem blogu koji vodi na web stranice i usluge naših partnera, dobavljača, oglašivača, sponzora. Mi ne kontroliramo sadržaj ili veze koje se pojavljuju na tim stranicama i nismo odgovorni za njihov sadržaj.

Te stranice i usluge mogu imati svoja pravila privatnosti.

Sukladnost s dječjim online Zakonom o zaštiti privatnosti

Zaštita privatnosti vrlo mladih osoba je posebno važna. Iz tog razloga, Internet Posao nikada ne prikuplja podatke od osoba koje su mlađe od 13 godina.

Izmjene i dopune ovih pravila privatnosti

http://www.internet-posao.net/ ima diskrecijsko pravo da ažurira ova pravila privatnosti u bilo koje vrijeme. Kada to učinimo, mi ćemo objaviti obavijest na našoj početnoj stranici. Prihvaćate i suglasni ste da je vaša odgovornost da povremeno pregledate ova pravila o privatnosti i tako budete svjesni eventualnih promjena.

Vaše prihvaćanje ovih uvjeta

Koristite li se ovim blogom znači da prihvaćate ova pravila privatnosti. Ako se ne slažete s ovim pravilima, molimo vas da ne koristite naš blog.

Vaša daljnja uporaba ove stranice nakon objavljivanja promjena u ovim pravilima smatrat će se prihvaćanjem tih promjena.
Ovaj je dokument posljednji put ažuriran 22. travnja 2018.