Tko sam ja i kako Vam mogu pomoći?

BERNARD MATIĆ

Otac, suprug, bloger i pasionirani internet marketer. Educiram ljude kako na jednostavan način mogu pokrenuti vlastiti posao od kuće preko interneta.

Što Ćete Naučiti?

  • 4 koraka za izgradnju uspješnog online biznisa iz vlastitog dnevnog boravka.
  • Kako pretvoriti vaš hobi ili interes u globalni biznis objavljujući sadržaj na vašem blogu
  • Kako napraviti svoj prvi blog za jedan dan (čak i ako ste totalni početnik)
  • Koji alat će vam donositi najveće prihode (korak po korak upute za podešavanje istoga)
  • Kako zarađivati unosne prihode dijeljenjem BESPLATNIH digitalnih proizvoda
  • I još mnogo, mnogo više...

MOJ NAJNOVIJI I DO SADA APSOLUTNO NAJBOLJI PROIZVOD...

ŽELITE SAZNATI VIŠE DETALJA O OVOM JEDINSTVENOM TEČAJU?

Unesite Vaše cijenjeno ime i valjanu email adresu u formu ispod, te kliknite gumb "POŠALJI MI DETALJE".

Vaše informacije su 100 % zaštićene.

Moj online početak

Prvi susret sa svijetom internet marketinga imao sam davne 2007. godine. Ne sjećam se detalja, ali nekako sam završio na Googleu pretraživajući pojmove zarada na internetu i sl.

U to vrijeme vrlo slabo sam poznavao engleski jezik, a na hrvatskom jeziku informacije su bile šture i meni potpuno nejasne.

Shvatio sam da ću morati naučiti dvije stvari:

  1. Engleski jezik
  2. Raditi web stranice

Prvih godinu dana nisam radio ništa osim što sam visio na Google-u i Youtubeu i k'o sumanut tragao za informacijama, za skrivenim blagom koje će mi utrti put do uspjeha i slave :)

Naravno, pritom sam naivno kupovao sve i svašta, vjerujući kako je svaki sljedeći trening ili e-knjiga moj sveti gral.

Svoju prvu web stranicu radio sam 4 mjeseca! Nisam imao pojma o HTML-u (nemam ni danas), plakao sam od muke i jada zajedno sa suprugom koja mi je pokušavala pomoći podići stranicu na server.

Nekim čudom nakon 4 mjeseca stranica je napokon podignuta na server. Bila je to stranica namijenjima ljudima koji se bave sportskim klađenjem jer sam u to vrijeme i sam bio "unutra".

2009. godine, na Clickbanku sam pronašao jedan digitalni proizvod u kojemu je autor tvrdio da posjeduje razrađeni sistem koji 97 % oklada pretvara u dobitne. Sistem je koštao $ 190, a affiliate provizija iznosila je $ 90.81.

Odlučio sam pokušati promovirati taj sistem. Napisao sam 2-3 članka na stranici i besplatno ga oglašavao po forumima gdje se okupljaju pasionirani kladitelji.

Po čitave dane visio sam u svom Clickbank back officeu osvježavajući stranicu non stop u nadi da ću ugledati svoju prvu affiliate proviziju. Dani su prolazili, a iako je klikova bilo dosta, u rubrici zarada kočoperila se čvrsta NULA.

Nakon 16 dana svakodnevnog oglašavanja, kad sam već pomislio odustati dogodilo se čudo. Sjećam se da je bila subota, oko 9 h ujutro kada sam ugledao $ 90.81 na svom Clickbank accountu. Urliknuo sam od radosti tako da su se svi ukućani upitali što mi se dogodilo :).

Bio je to trenutak koji nikada neću zaboraviti. Trenutak kada sam uvjerio sebe i druge da je zarada putem affiliate marketinga moguća čak i običnim smrtnicima koji ne znaju engleski jezik niti imaju pojma o programiranju.

U narednih 5 ili 6 mjeseci prodao sam taj sistem još 4 puta, te napokon naplatio svoj prvi Clickbank ček u životu.

Međutim, uskoro je autor sistem povukao sa Clickbanka i više ga nisam mogao promovirati. Tada je tek krenula prava borba jer je trebalo pronaći neki drugi proizvod za promociju.

Tako sam malo po malo počeo učiti o bloganju, a kao dar s neba pojavio se Wordpress koji me spasio teških muka jer nisam morao učiti programiranje i kodiranje.

Pronalazio sam i preprodavao razne affiliate proizvode, ali uz redovan posao sve je to više bilo na nivou hobija. Tako su znali proći mjeseci kada nisam radio apsolutno ništa da bih zaradio preko interneta.

Da skratim priču, do dana današnjeg, nema valjda načina koji nisam isprobao da bih kontinuirano zarađivao preko interneta. Prošao sam mnogo uspona i padova, okušao se u raznim nišama i raznim poljima internet marketinga.

Ostao sam tu evo i u 2018. godini, a od 2015. godine online posao mi je i glavni posao budući da sam napustio stalno radno mjesto u jednoj od najvećih hrvatskih kompanija kako bih napokon dobio ono što sam najviše želio, a to je...

SLOBODA da sam odlučujem kada, gdje, koliko i sa kime želim raditi!

Zašto sam pokrenuo ovaj blog?

Ovaj blog pokrenuo sam još koncem 2011. godine u nadi i vjeri da ću objavljivanjem kvalitetnih članaka pomoći ljudima sa naših prostora da krenu zarađivati preko interneta.

Krenuo sam dobro, objavio desetak postova, pa stao. I tako po nekoliko puta, evo sve do dan danas.

Šteta, jer ranijih godina sam, unatoč redovnom poslu imao mnogo više vremena i mnogo manje obveza. 

Danas, pored dvoje djece, nije baš lako i jednostavno redovito ažurirati blog. Posebno stoga što imam još 2 bloga na engleskom jeziku (iako ga nisam naučio perfektno), a ipak je englesko govorno područje mnogo veće tržište od našeg, pa tako i ja naravno veću pažnju posvećujem tim blogovima.

No, u 2018. godini odlučio sam "prodrmati" i ovaj blog na hrvatskom jeziku sa vjerom da ću svojim savjetima i iskustvom pomoći mnogima od vas koji možda tek otkrivate svijet internet marketinga.

Nastojat ću objavljivati barem 2 visokokvalitetna blog posta mjesečno. To će u 99 % slučajeva biti dugački, tutorijal postovi koji će za cilj imati da vas zaista nečemu konkretnom nauče.

Vjerujem da ćete rado svraćati na ovaj blog u 2018. godini i dalje.

Za detaljnije informacije o ovom videu tečaju, molim ispunite formu ispod. Hvala!

DAROVI ČITATELJIMA

Do danas sam napisao mnogobrojne "how to" tutorijale ne hrvatskom i engleskom jeziku.

Neke od njih imate priliku dobiti potpuno besplatno u znak zahvale što čitate moj blog.

Dovoljno je samo da potvrdite svoju email adresu i na email će vam stići odabrani PDF priručnik ili serijal emailova sa

vrijednim informacijama.

75 moćnih affiliate marketing trikova

Popunite kontakt formu ispod i poslat ću vam PDF raport "75 moćnih affiliate marketing trikova" u potpunosti besplatno.

Kako zaraditi dijeljenjem besplatnih proizvoda?

Popunite kontakt formu ispod i preuzmite besplatno PDF raport "4 koraka za izgradnju uspješnog online biznisa", te gomilu vrijednih informacija u vezi bloganja.

4 koraka za izgradnju uspješnog online biznisa

Popunite kontakt formu ispod i preuzmite besplatno PDF raport "4 koraka za izgradnju uspješnog online biznisa", te gomilu vrijednih informacija u vezi bloganja.

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.