Top preporuke

Na ovoj stranici nalaze se svi alati i servisi koje koristim u svom online poslovanju. Smatram kako vam ova stranica može biti sjajan izvor informacija ukoliko želite započeti blogati (ili već jeste) te ako želite naučiti koji to alati su vam potrebni da vaš online biznis učinite što uspješnijim.

Naglašavam da svaki od dolje izlistanih alata i servisa osobno koristim u radu gotovo pa svakodnevno. Iz tog razloga preporučujem vam ih u najboljoj namjeri, bez ikakvih obveza s Vaše strane da iste koristite.

Također napominjem da se na stranici nalaze moji affiliate linkovi. To znači da ću ja zaraditi unaprijed određenu proviziju ukoliko kupite neki (ili više) alata sa ove stranice.

Vi time nećete izgubiti ništa jer ćete platiti istu cijenu koju biste platili i da nađete ove alate na Googleu. Dapače, s moje strane ćete dobiti mnoge vrijedne bonus proizvode ukoliko se odlučite kupiti bilo koji od izlistanih proizvoda.

Ako vam to iz bilo kojeg razloga ne odgovara, najljubaznije vas molim da NIŠTA ne kupujete putem ove stranice i mojih affiliate linkova.


AUTORESPONDER SERVIS


Email autoresponder, odnosno Vaš osobni biznis asistent. Uspješno posluje online od 2000. godine. Omogućuje Vam da imate neograničeni broj email pretplatnika i da uvijek plaćate jedinstvenu mjesečnu naknadu ( $ 17.95).

Kliknite ovdje za više detalja

LANDING PAGE KREATOR


Neizostavan alat svakog iole ozbiljnijeg internet marketera. Super jednostavan drag&drop alat pomoću kojega možete kreirati stranice za manje od 5 minuta.

Kliknite ovdje za više detalja

 


AFFILIATE MARKETING TRENINZI


* Video trening koji vas uči kako da na jednostavan način kreirate besplatan PDF proizvod pomoću kojega zarađujete affiliate provizije.

Kliknite ovdje za više detalja

FACEBOOK OGLAŠAVANJE


Video trening u kojemu između ostaloga možete naučiti kako da kreirate oglase koje ćete na Facebooku plaćati $ 0.01 po kliku.

Kliknite ovdje za više detalja

PLATNI PROCESORI


ADVCash

Jedan od boljih platnih procesora. Ne samo za uplaćivanje, već i za podizanje zarađenih provizija. Za samo $ 4.99 možete dobiti njihovu MasterCard karticu sa kojom novac možete podizati na bankomatima širom svijeta.

BESPLATNA REGISTRACIJA 

Payza

Također platni procesor pomoću kojega možete uplaćivati, ali i podizati novac. Također, možete naručiti i njihovu Visa kartica po cijeni od $ 19.95.

BESPLATNA REGISTRACIJA 

Paypal

Najpoznatiji platni procesor na svijetu. Nisam njihov veliki ljubitelj zbog striktnih pravila koja su poznata samo njima. Mnogim korisnicima su zamrznule račune, bez pravog objašnjenja. Ipak, teško je biti u potpunosti bez Paypala.

BESPLATNA REGISTRACIJA