Top preporuke

Dobrodošli na stranicu sa top preporukama na kojoj možete pronaći sve korisne stvari koje svakodnevno koristim u svom internet poslovanju.

Vjerujem da će vam mnoge od njih itekako biti od koristi, kao što su i meni. Niti jedan biznis/alat/servis na ovoj stranici nije besplatan. Ukoliko želite graditi besplatan biznis, žao mi je, ali ova stranica nije za Vas.

NAPOMENA: Ako kupite bilo što prema ovim preporukama, ja ću zaraditi affiliate proviziju. Bez obzira na to, Vi ćete platiti jednaku cijenu koju sam platio i ja. Ukoliko Vam to iz bilo kojeg razloga predstavlja problem, ljubazno Vas molim da ne kupujete ništa preko ove stranice. Hvala!

U sljedećim recima ukratko sam opisao neke od poslova kojima se bavim preko interneta, kao i nekoliko alata i treninga koje koristim. Za detaljnije informacije o svakome od njih samo kliknite na njihov naziv…

POSLOVNE MOGUĆNOSTI


Futurenet društvena mreža sa fenomenalnim, lukrativnim kompenzacijskim planovima. 

EPS super jednostavan coaching program gdje zarađujete 100 % provizije direktno na Paypal.

 


MARKETING SISTEM


Power Lead System – ovaj sistem automatizirat će većinu Vašeg poslovanja, te vam tako uštedjeti mnogo slobodnog vremena.


AUTORESPONDER SERVIS


Trafficwave – email autoresponder, odnosno Vaš osobni biznis asistent. Uspješno posluje online od 2000. godine. Omogućuje Vam da imate neograničeni broj email pretplatnika i da uvijek plaćate jedinstvenu mjesečnu naknadu ( $ 17.95).


LANDING PAGE KREATOR


Instabuilder – neizostavan alat svakog iole ozbiljnijeg internet marketera. Super jednostavan drag&drop alat pomoću kojega možete kreirati stranice za manje od 5 minuta.


AFFILIATE MARKETING TRENING


Giftly – video trening koji vas uči kako da na jednostavan način kreirate besplatan PDF pomoću kojega zarađujete affiliate provizije.


FACEBOOK OGLAŠAVANJE


Jeftino Facebook oglašavanje – video trening u kojemu između ostaloga možete naučiti kako da kreirate oglase koje ćete plaćati $ 0.01 po kliku.


VIP EMAIL LISTA

Prijavite se ovdje – prijava i informacije koje ćete dobivati su u potpunosti besplatne (veliku većinu njih NIKADA ne objavljujem na blogu). Odjaviti se sa email liste možete kada god to poželite.