trafficwave kompenzacijski plan

TrafficWave Kompenzacijski Plan

 [largeoptin name=”Giftly”]

TrafficWave kompenzacijski plan veoma je lukrativan. Stoga je od izuzetne važnosti da Vi i članovi Vašeg tima savršeno razumijete funkcionalnost kompenzacijskog plana kako biste od samog početka znali raditi ispravno. U današnjem članku objašnjavam TrafficWave kompenzacijski plan od A do Ž.

TrafficWave kompenzacijski plan

TrafficWave Kompenzacijski Plan

Postoje 4 načina za zaradu:

 • Fast Track Bonus
 • Mjesečne pasivne provizije
 • Leadership bonus
 • Provizija od prodaje paketa prometa

Idemo sada za svaki od 4 načina malo opÅ¡irnije objasniti kako to možete zaraÄ‘ivati unosne provizije promovirajući ovaj fenomenalan sistem…

Fast Track Bonus

Svaki puta kada preporučite novog aktivnog korisnika odnosno kupca Vi bivate plaćeni 100 % , odnosno $ 17.95. Cilj Fast Track Bonusa jest da potiče rast prodaje. Bonusi se isplaćuju tjedno. Ono što valja posebno istaknuti jest činjenica da ne postoji ograničenje koliko novih prodaja tjedno možete ostvariti. Fast Track Bonus zaista može biti fenomenalan generator Vaših prihoda.

 

Mjesečne Pasivne Provizije

Postoje 3 nivoa TrafficWave partnera. To su: Surfer, Tidalwave i Tsunami. Kao Surfer član zarađujete provizije do treće linije Vaše organizacije. Kao Tidalwave član zarađujete provizije do pete linije Vaše organizacije. Kao Tsunami član zarađujete provizije do desete linije Vaše organizacije.

TrafficWave kompenzacijski plan

TrafficWave autoresponder sistem koristi 3*10 matrix strukturu. To znači da na prvom nivou možete imati tri prodaje, na drugom nivou devet prodaja, na trećem 27 i tako dalje sve do desetog nivoa sa čak 59,049 prodaja unutar Vaše kompletne organizacije (tima).

Vaš prvi zadatak jest da preporučite 3 direktna referala te tako zatvorite prvi nivo. Sljedeći zadatak jest da zatvorite drugi nivo sa 9 prodaja od kojih neke mogu, a i biti će od Vaših direktnih referala. Potom se prelazi na treći nivo gdje je potrebno imati 27 prodaja itd.

VAŽNO je da naučite svoje referale prednosti Matrix Buster sistema i da im pomognete da pronađu 3 direktna referala s kojima će uspješno zatvoriti prvi nivo. Kasnije to sve ide mnogo lakše i brže jer kada primjerice Vi uključite četvrtog direktnog referrala, on će se Vama u matrici pojaviti u drugom nivou, a Vašem prvom direktnom referalu u prvom nivou (osim ako Vaš prvi referal ne bude brži od Vas, onda će se i njemu pojaviti u drugom nivou).

Leadership bonus

Da biste bili u mogućnosti zarađivati mjesečne provizije od leadership bonusa potrebno je da dosegnete status Tidalwave ili Tsunami člana.Kao Tidalwave član ostvarujete pravo na 25 % leadership bonusa od mjesečne zarade Vaših direktnih referala koji su na Tidalwave ili nižem statusu.

Uvjeti su sljedeći:

 • Ukupno 5 direktnih referala
 • barem 1 direktni referal u tekućem mjesecu
 • barem 1 direktni referal u prethodnom mjesecu

Kao Tsunami član ostvarujete pravo na 50 % leadership bonusa od mjesečne zarade Vaših direktnih referala koji su na Tsunami ili nižem statusu.

Uvjeti su sljedeći:

 • Ukupno 10 direktnih referala
 • barem 1 direktni referal u tekućem mjesecu
 • barem 1 direktni referal u prethodnom mjesecu
 • Važno je naglasiti da je potrebno svakoga mjeseca kvalificirati se za leadership bonus. Zato uvijek vodite računa o tome da svakoga mjeseca uključite barem jednog aktivnog člana.

Prodaja paketa garantiranog web prometa

Posljednji način pomoću kojega možete zarađivati provizije kao TrafficWave partner jest prodaja paketa garantiranog web prometa. Cijene paketa kreću se u rasponu od $ 24.95 do $ 1479.95. Za svaki prodani paket web prometa ostvarujete 10 % provizije.

Zaključak

TrafficWave zarada ovisi u prvom redu o tome koliko ćete se predano posvetiti ovome poslu.

Internet zarada u Hrvatskoj i zemljama regije još je uvijek tabu tema jer su ljudi skeptični, boje se prevara ili su previše lijeni da bi nešto poduzeli. Ukoliko posao shvatite ozbiljno, ukoliko se istaknete kao lider koji će uvijek biti na raspolaganju da pomaže drugim članovima tima, rezultat definitivno neće izostati.

TrafficWave kompenzacijski plan svim partnerima pruža jednake mogućnosti za ostvarenje lukrativnih mjesečnih prihoda u relativno kratkom vremenskom periodu.

 

S poštovanjem,

Bernard Matić

Nezavisni TrafficWave Partner

KONTAKT MAIL

Comments 5

 1. Pingback: TrafficWave Matrix Buster Sistem | Kako Zaraditi Na Internetu

 2. Pingback: Kako zaraditi $ 4000 mjesečno za 12 mjeseci?

 3. Pingback: Zarada Preko Interneta

 4. Pingback: Najveće Affiliate Marketing Pogreške Koje Čine Novi Marketeri

 5. Pingback: Kako napisati naslov članka za blog koji "izaziva" klikanje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *