Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja web stranice Internet-Posao.net

Korištenjem sadržaja i informacija s internetske stranice www.internet-posao.net (u daljnjem tekstu Internet Posao) smatra se da su korisnici upoznati sa stavkom  Uvjeti korištenja internetske stranice Internet Posao te da iste razumiju i prihvaćaju u potpunosti.

Cjelokupan sadržaj na Internet Posao web stranici zaštićen je autorskim pravom, te za svaku zlouporabu i distribuciju sadržaja svaki korisnik snosi odgovornost previđenu zakonskim odredbama.

Autor i vlasnik web stranice Internet Posao ni u kom slučaju neće biti odgovoran za pogrešno tumačenje sadržaja i informacija na web stranici, kao ni za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem podataka i materijala sa web stranice Internet Posao.

Prijavom na mailing listu automatski prihvaćate uvjete korištenja Internet Posao web stranice.

Sadržaj i informacije objavljene na domeni internet-posao.net NE SMIJU se kopirati niti distribuirati bez pismenog odobrenja autora i vlasnika web stranice.

Dozvoljeno je putem kontakt obrasca ili ostalih kontakt mogućnosti od autora i vlasnika bloga zatražiti odobrenje za korištenje sadržaja ili informacije objavljene na Internet Posao web stranici.

Svako bespravno korištenje sadržaja podliježe pravnim aktima.

Autor zadržava pravo promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku, o čemu ćete biti obaviješteni na početnoj stranici.