Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja web stranice Internet-Posao.net

Korištenjem sadržaja i informacija s internetske stranice www.internet-posao.net (u daljnjem tekstu Internet Posao) smatra se da su korisnici upoznati sa stavkom  Uvjeti korištenja internetske stranice Internet Posao te da iste razumiju i prihvaćaju u potpunosti.

Cjelokupan sadržaj na Internet Posao web stranici zaštićen je autorskim pravom, te za svaku zlouporabu i distribuciju sadržaja svaki korisnik snosi odgovornost previđenu zakonskim odredbama.

Autor i vlasnik web stranice Internet Posao ni u kom slučaju neće biti odgovoran za pogrešno tumačenje sadržaja i informacija na web stranici, kao ni za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem podataka sa web stranice Internet Posao.

Prijavom na mailing listu automatski prihvaćate uvjete korištenja Internet Posao web stranice.

Sadržaj i informacije objavljene na domeni internet-posao.net ne smije se kopirati niti distribuirati bez pismenog odobrenja autora i vlasnika web stranice.

Dozvoljeno je putem kontakt obrasca ili ostalih kontakt mogućnosti od autora i vlasnika bloga zatražiti odobrenje za korištenje sadržaja ili informacije objavljene na Internet Posao web stranici.

Svako bespravno korištenje sadržaja podliježe pravnim aktima.

Zadržavam pravo promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku, o čemu ćete biti obaviješteni na početnoj stranici.