velika životna pogreška

Velika životna pogreška koju čini barem 95 % ljudi…

“Kreirajte vlastiti životni plan. Ako to ne učinite, velike su šanse da će to netko drugi učiniti umjesto Vas. A pogodite kakav plan taj netko drugi ima za Vas? Ne baš velik!” Dobro razmislite i zapitajte se jeste li i Vi upali u nečiji tuđi plan? Što Vam je taj plan donio? Živite li prema tom planu život iz svojih snova? 

Riječi su to velikog Jim Rohna… Dopustite mi da odgovorim umjesto Vas: 100 % sam siguran da ne. Niste jedini. Velika većina ljudi ne živi život kakav bi željeli.

Velika životna pogreška koju čini 95 % ljudi

velika životna pogreška

Razlog je upravo taj: Nisu kreirali vlastiti životni plan! Dozvolili su drugima da im planiraju život. Dozvolili su drugima da im određuju što će raditi, kada će raditi, gdje će raditi i koliko će zaraditi. Nogometnim rječnikom rečeno, zabili su si autogol. Teško da čovjek može učiniti veću pogrešku od ove. 

“NIKADA NEĆETE  ŽIVJETI ŽIVOTOM IZ  SVOJIH SNOVA UKOLIKO DOPUSTITE DA VAM ŽIVOT KREIRA NETKO DRUGI”

Ako za sebe smatrate da ne možete postići bolje rezultate u životu od sjedenja za npr. uredskim računalom primajući naredbe od polupismenih šefova, bez ikakve šanse za napredovanjem i osjetnim povećanjem plaće… Možda ću zvučati grubo, ali istina je da u tom slučaju definitivno i ne zaslužujete više. Barem ne trenutačno. Međutim, dobra je stvar što je također istina da već danas možete odlučiti da napokon kreirate vlastiti životni put i jednom za sva vremena kažete “NE” radu za drugoga. Možete unaprijediti vlastito znanje uz samo malo dodatnog truda.

Ne dopustite sebi da vam netko drugi planira i kontrolira život!

Dok se Vi ubijate od posla, netko itekako uživa u plodovima Vašega rada. Zašto taj netko ne biste bili Vi sami? Zašto dozvoljavate drugima da potkopavaju vaše ambicijeZaista ne razumijem zašto je ljudima tako teško biti sam svoj šef? Velika životna pogreška jest svjesno pristati biti nečiji rob. 

Zaključak

Razmislite vrlo dobro o ovome što ste pročitali. Preispitajte svoj trenutačni život i zapitajte se želite li doista živjeti takvim životom do mirovine ili ste spremni dati sve od sebe za uspjeh, pokazati hrabrost i u konačnici napokon preuzeti odgovornost za vlastiti život?

P.S. Doživotni pasivni prihod možete početi ostvarivati već danas ako kliknete na link s početka ove rečenice. Link će Vas odvesti na stranicu gdje ćete dobiti sve relevantne informacije direktno na Vaš e-mail. Bit će mi veliko zadovoljstvo pomoći Vam da ostvarite veliki uspjeh.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *