Web hosting i registracija domena

web hosting i registracija domena

Web hosting i registracija domena je jako bitna stvar. Registracija i kupnja domene je prvi korak ukoliko imate namjeru ozbiljno raditi internet posao i affiliate marketing. Kako prolaze godine otkad sam se prvi put susreo s affiliate marketingom i internet zaradom kao općenitim pojmom, i dan danas nailazim na masu besplatnih web stranica ili blogova sa besplatnim Gmail ili Yahoo e-mail adresama.

U početku sam se “kačio” na njih, ne znajući da su to zapravo prodavači magle koji o pojmu internet zarada ne znaju ništa više od mene osobno. Nakon nekog vremena, sam sam sebe zapitao: Bernard, pa zar te osobe koje tvrde da zarađuju tisuće i tisuće dolara na internetu, ne bi trebale imati dovoljno novca da plate web hosting i domenu?

Zar nije čudno da netko zarađuje tisuće dolara a koristi besplatni web hosting i e-mail adresu? Pa barem je to danas jeftino. Posebno nekome tko zarađuje tisuće dolara od internet posla. Čak ni sve to ne bi bilo toliko jadno, da na poslanu e-mail poruku ne dobijete sljedeći odgovor:

Ova e-mail adresa se više ne koristi…

Recite Vi meni, kolika budala čovjek mora biti da bi išta kupio od nekoga takvoga? Čim ne dobijete odgovor, makar i od autorespondera u roku 48 sati možete biti sigurni da se radi o nekoj prevari. Pazite, ovdje isključivo govorim o besplatnom web hostingu i e-mail adresama.

Može se dogoditi da i od stranica koje imaju profesionalni web hosting i e-mail adresu malo duže čekate na odgovor, ali to je samo zato što ti webmasteri imaju previše upita na koje jednostavno ne stignu prije odgovoriti.

P.S. Doživotni pasivni prihod možete početi ostvarivati već danas ako kliknete na link s početka ove rečenice. Link će Vas odvesti na stranicu gdje ćete dobiti sve relevantne informacije direktno na Vaš e-mail. Bit će mi veliko zadovoljstvo pomoći Vam da ostvarite veliki uspjeh.

P.P.S. Lajkajte moju Facebook stranicu i komentirajte članak. Kontaktirajte me ako želite saznati više informacija o tome kako započeti vlastiti internacionalni biznis već danas.

P.P.P.S. Preuzmite poklon e-knjigu “Kako Postati Vrhunski Bloger”

 

Bernard Matić

Bernard Matić osnivač je, autor i urednik bloga Internet Posao. Cilj Internet Posao bloga je pomoći početnicima da se upoznaju s načinima zarade na internetu, te međusobna razmjena iskustava i informacija sa drugim blogerima. Bernardov osobni cilj je izgraditi internet posao do točke kada će mu to postati osnovni posao, a na najboljem je putu da to i ostvari.
Ako Vam se sviđa Internet Posao blog možete se besplatno prijaviti na NEWSLETTER te tako direktno na email dobivati najvrednije informacije u vezi internet poslova kako biste redovito pratili nove članke.
Također, ako želite, možete se sa Bernardom povezati na društvenim mrežama klikom na ikone.

Odgovori